Н У Х Т

Челендж «Спортивний_БТЕК»

23 листопада 2021

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру.

Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, захищає організм від грипу та інших захворювань, які атакують нас зі зміною температур і сезонів. Таким чином, можна стверджувати, що спорт – це панацея від багатьох хвороб, що не має побічних ефектів і здійснює загальний позитивний вплив на тіло.

Хороші тренування – це здоровий сон. І це зовсім не дивно, адже після фізичних навантажень наше тіло, особливо м’язи, потребують гарного відпочинку та відновлення. Доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, краще сплять, менше піддаються стресу та не страждають безсонням.

Саме тому студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю вже не перший рік проводить челендж «Спортивний_БТЕК», де здобувачі освіти різних курсів демонструють у соціальних мережах свої спортивні навички. Серед студентів багато хто полюбляє займатися спортом вдома, дехто надає перевагу заняттям у спортивному залі або на вулиці. Знайшлися навіть екстремали – Ірина Горбенко з групи ЕК-3-5 займається верховою їздою, а Ксенія Савчук з групи БТ-4-1 – художнім катанням на ковзанах. Доволі цікавим є хобі Констянтина Сидорова (група БТ-1-1), його різноманітні трюки на спортивному самокаті виглядають дійсно круто!

Учасників було багато, усіх не перерахувати, але ознайомитися з їхніми відео можна на сторінці @btec.official в актуальних сторіз під назвою #спортивний_БТЕК.

Гарного перегляду! Можливо, саме ці відео змотивують когось придбати абонемент до спортивного залу або вийти з подругою чи другом на ранкову пробіжку. 

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
Перші кроки в економічній науці

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» зробили свої перші кроки в економічну науку здобувачі першого курсу Науково-навчального інституту економіки і управління, які взяли участь у роботі секції «Економічна теорія» і предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в економічній науці 21 квітня 2021

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ

9 лютого 2022 відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ, у ході якого розглядалися дуже важливі питання порядку денного. Першочергово заслухали головну бухгалтерку Профкому Ольгу Щербину зі звітом про виконання кошторису за 2021 рік. У голови Профкому Василя Пасічного були питання щодо використання коштів, на які він отримав відповіді голов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ 09 лютого 2022

IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик»

20 лютого 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик». Керівниця наукового гуртка – гарантка магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентка Людмила Духновська. Свої наукові дослідження представили: здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик» 21 лютого 2023