Н У Х Т

Челендж «Спортивний_БТЕК»

23 november 2021

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру.

Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, захищає організм від грипу та інших захворювань, які атакують нас зі зміною температур і сезонів. Таким чином, можна стверджувати, що спорт – це панацея від багатьох хвороб, що не має побічних ефектів і здійснює загальний позитивний вплив на тіло.

Хороші тренування – це здоровий сон. І це зовсім не дивно, адже після фізичних навантажень наше тіло, особливо м’язи, потребують гарного відпочинку та відновлення. Доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, краще сплять, менше піддаються стресу та не страждають безсонням.

Саме тому студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю вже не перший рік проводить челендж «Спортивний_БТЕК», де здобувачі освіти різних курсів демонструють у соціальних мережах свої спортивні навички. Серед студентів багато хто полюбляє займатися спортом вдома, дехто надає перевагу заняттям у спортивному залі або на вулиці. Знайшлися навіть екстремали – Ірина Горбенко з групи ЕК-3-5 займається верховою їздою, а Ксенія Савчук з групи БТ-4-1 – художнім катанням на ковзанах. Доволі цікавим є хобі Констянтина Сидорова (група БТ-1-1), його різноманітні трюки на спортивному самокаті виглядають дійсно круто!

Учасників було багато, усіх не перерахувати, але ознайомитися з їхніми відео можна на сторінці @btec.official в актуальних сторіз під назвою #спортивний_БТЕК.

Гарного перегляду! Можливо, саме ці відео змотивують когось придбати абонемент до спортивного залу або вийти з подругою чи другом на ранкову пробіжку. 

Published on: 23-11-2021
Read also:
Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

READ YOURSELF

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 january 2019

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці

25 жовтня 2022 р. в  нашому університеті за участі Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського Національної академії наук України (ІКХХВ), Асоціації виробників мінеральних та питних вод України, а також кафедри технології цукру і підготовки води проведено ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективи майбутнього та реалі...

READ YOURSELF

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці 26 october 2022

В університеті лунала українська пісня на підтримку ЗСУ

Українці – дивовижна нація. Мабуть, жодний народ у світі, опинившись у таких обставинах, не знайшов би в собі стільки мужності й сили, як наш. І черпаємо ми цю силу з різних джерел, одне з яких – чисте, потужне, бездонне – наша пісня. В усі часи рідні українське слово й українська пісня давали нам снагу й стимул – до праці, до творчості, до високих...

READ YOURSELF

В університеті лунала українська пісня на підтримку ЗСУ 22 november 2022

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023

Попри всі складнощі воєнного періоду, український бізнес не тільки працює, але й знаходить можливості презентувати свої здобутки й інновації на галузевих виставкових заходах. 29-31 березня у Києві працювала найбільша в Україні, 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine, яку, звичайно ж, не могли оминути увагою наші...

READ YOURSELF

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023 03 april 2023