Н У Х Т

Новинки бібліографічної продукції

22 червня 2021

Новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології.

Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліографічні покажчики адресовані користувачам згідно з їх інформаційними потребами.

Відходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловості: наук.-допом. бібліогр. покажч. двома мовами 1956–2020 рр. / [упоряд. І. М. Мельничук] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 110 с.

Елеваторна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід: наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. Т. П. Фесун] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 180 с.

Мистецтво перетворень у світі вірусів та бактерій: наук. допом. бібліогр. покажч. / [уклад. В. С. Каленська] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.- техн. б-ка. – Київ, 2021. – 126 с.

Органічні продукти харчування (БІО-продукти): наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 109 с.

Рибне господарство: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід: наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. Т. П. Фесун] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 221 с.

Харчова біотехнологія: наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 135 с.

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів: наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 176 с.

Опублікований: 22-06-2021
Читайте також:
Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам

Четвертокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» у межах вивчення дисципліни «Бізнес-планування стартапів в туризмі» пройшли онлайн-курс «Франдрейзинг». На курсі студенти дізналися, як знайти фінансових донорів для культурних ініціатив і налагодити з ними стійкі довгострокові відносини. Курс викладає керівник Програми ЄС і Східного партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам 02 травня 2025

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум 21 січня 2020

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції

25 листопада 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція «Харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування» доцентки Людмили Махинько. Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій з дисципліни «Технології харчових концентратів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції 29 листопада 2021

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями

У рамках вивчення дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» відбулися виїзні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук разом зі студентами відвідали бар-пивоварню «Lisopylka» та кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями 28 жовтня 2021