Н У Х Т

Про облік, аудит і переваги вступу до НУХТ

19 березня 2024

Про облік, аудит і переваги вступу до НУХТ

Викладачка кафедри обліку і аудиту Ірина Кравченко зустрілася з учнями 9-11 класів спеціалізованої школи №207. У ході спілкування вона детально розповіла про усі переваги вступу та отримання освіти у НУХТ, і зокрема за освітньою програмою кафедри обліку і аудиту.

Школярі отримали інформацію про умови вступу, особливості прийому у 2024 році, пільги та можливості підвищення конкурсного балу при вступі.

Учні задавали запитання щодо організації навчального процесу та дозвілля під час навчання в університеті.

Колектив кафедри висловлює щиру подяку директорці спеціалізованої школи №207 Оксані Бєлкіній за допомогу в організації цієї зустрічі.

Опублікований: 19-03-2024
Читайте також:
Плідна нарада зі стейкхолдером

2 грудня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась нарада зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», генеральним директором ТОВ «Шльосем Україна», головою Президі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна нарада зі стейкхолдером 07 грудня 2022

Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

14-15 листопада 2019 року в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». Науковий захід за підтримки Асоціації виробників мінеральних та питних вод України організував і провів колектив кафедри технології цукру та підготовки води з нагоди 135-річчя Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 18 листопада 2019

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

Важливою складовою освітнього процесу з підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» є плідна співпраця викладачів кафедри готельно-ресторанної справи з фахівцями-практиками сфери гостинності у різних напрямках. Зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2025

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020