Н У Х Т

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

17 вересня 2020

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

Цього року із дотриманням особливих вимог безпеки у Міжнародному виставковому центрі працює Міжнародна виставка «InterCHARM Україна-2020», де представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо.

У рамках виставки відбулася Спеціалізована конференція «BeautyTech. Інновації у виробництві: сировина та технології». Серед учасників заходу переважали українські компанії із виробництва косметики та засобів гігієни. Незважаючи на дещо меншу, як зазвичай, аудиторію, доповіді учасників конференції викликали велику зацікавленість і супроводжувалися активним обговоренням.

Із доповіддю «Косметичні емоленти: рослинні олії, баттери, воски, синтетичні емоленти» виступила завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів Тамара Носенко. Також вона представила інформацію про Національний університет харчових технологій і, зокрема, про спеціальності, за якими ведеться підготовка здобувачів освіти. 

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Новий виток розвитку партнерства з провідними представниками ресторанного бізнесу України

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи зробив ще один крок у напрямку розвитку сучасної гастрономічної освіти: був підписаний договір про співпрацю між університетом та ТОВ «АІА ЕКОСИСТЕМ УА» – виробництвом, що спеціалізується на виготовленні заморожених готових страв. На зустрічі з ректором, професором Олександром Шевченком компанію предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий виток розвитку партнерства з провідними представниками ресторанного бізнесу України 03 листопада 2025

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Розпочалися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тематика кваліфікаційних робіт, представлених екзаменаційній комісії, є різноманітною та цікавою. Члени комісії зазначають, що здобувачі демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 16 червня 2021

Блискучі захисти молодших спеціалістів

У відокремленому структурному підрозділі «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів». Здобувачі старанно попрацювали над своїми проєктами, уміло ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти молодших спеціалістів 22 червня 2021

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції

Здобувачі вищої освіти груп ТО-2-10М і ТО-1-7М разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Наталією Фалендиш відвідали ХХ спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», яка відбулася 28-30 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Органічні продукти харчування на виставці представили вітчизнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції 02 жовтня 2023