Н У Х Т

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

17 вересня 2020

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

Цього року із дотриманням особливих вимог безпеки у Міжнародному виставковому центрі працює Міжнародна виставка «InterCHARM Україна-2020», де представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо.

У рамках виставки відбулася Спеціалізована конференція «BeautyTech. Інновації у виробництві: сировина та технології». Серед учасників заходу переважали українські компанії із виробництва косметики та засобів гігієни. Незважаючи на дещо меншу, як зазвичай, аудиторію, доповіді учасників конференції викликали велику зацікавленість і супроводжувалися активним обговоренням.

Із доповіддю «Косметичні емоленти: рослинні олії, баттери, воски, синтетичні емоленти» виступила завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів Тамара Носенко. Також вона представила інформацію про Національний університет харчових технологій і, зокрема, про спеціальності, за якими ведеться підготовка здобувачів освіти. 

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

Протягом останніх п’яти років Сумський державний університет є базовим для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських науково-дослідних робіт з галузі знань «Механічна інженерія». Серед представників багатьох навчальних закладів, де машинобудування є провідною фаховою дисципліною, у цьому інтелектуальному змаганні традиційно беру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 30 червня 2020

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося розширене засідання робочої групи та групи забезпечення за участю здобувачів 1-2 курсів здобуття вищої освіти денної та заочної форм навчання, стейкхолдерів ‒ HR-практиків, представників академічної спільноти, викладачів для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 02 лютого 2024

Традиції українського виноробства – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи тривають найкращі лекторії від топових професіоналів, лідерів галузі, ентузіастів свої справи. Цього разу на онлайн-зв’язку був український політик, кандидат технічних наук, голова наглядової ради «Київенерго», власник виноробні «Колоніст» Іван Плачков. У межах дисципліни «Барна справа та організація роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції українського виноробства – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2021

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

Нещодавно на базі виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» відбулася IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo», а також ХІ Міжнародна виставка «Labcomplex». Першокурсники-біотехнологи разом зі своїм наставником Віктором Удимовичем не могли пропустити цей захід. Попри те, що вони студенти лише ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань 30 жовтня 2018