Н У Х Т

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

07 вересня 2022

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина».

Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» («Сучасні інформаційні системи в аналізі даних штучного інтелекту»). Робота тривала з 10 червня по 24 серпня 2022 р. у містах Братислава та Високі Татри (Словаччина).

Усі учасники мали змогу розвинути свої професійні компетенції та отримати унікальний досвід у рамках міжнародного проєкту.

Фахівчиня отримала сертифікат, що засвідчує участь у програмі загальною кількістю 90 годин (3 кредити ECTS). 

Опублікований: 07-09-2022
Читайте також:
Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020

Професія на дотик: здобувачі-експерти побували на IFFIP-2025

У межах дисциплін «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка Анастасія Чорна) та «Основи проєктування харчових виробництв» (лекторка – доцентка Оксана Петруша) здобувачі груп ХЕ-2-7, ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 відвідали виставку IFFIP-2025 (International Forum of Food Industry and Packaging), яка традиційно проходить у Києві та об’єднує виробників, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професія на дотик: здобувачі-експерти побували на IFFIP-2025 28 квітня 2025

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021

Профспілка працівників освіти і науки просить Уряд оприлюднити постанову про зарплати освітян

Профспілка працівників освіти і науки звернулася до Кабінету Міністрів із вимогою оприлюднення постанови «Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки». У профспілці зазначають, що рішення, яким передбачено підвищення заробітної плати освітян у розмірі від 20 до 70 відсотків з січня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка працівників освіти і науки просить Уряд оприлюднити постанову про зарплати освітян 27 серпня 2019