Н У Х Т

Університет у ТОП-30 найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти

27 липня 2021

Університет у ТОП-30 найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти

Інформаційний ресурс Оsvita.ua назвав 100 українських вишів, найпопулярніших серед вступників, які вступають на освітній ступінь "Бакалавр" на основі повної загальної середньої освіти. Наш університет посів у цьому рейтингу 26 місце.

Нагадаємо, прийом заяв від вступників, які вступають на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, завершився 23 липня. За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» від цієї категорії вступників до НУХТ подано 9009 заяв.

Зауважимо, що також 1076 заяв подані від вступників на здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі здобутого освітнього ступеня «Бакалавр». Наразі в університеті ще тривають вступні випробування для цієї категорії вступників.

28 липня вступники на бакалавра дізнаються, чи отримали рекомендацію на навчання на місця державного або регіонального замовлення. Ті, хто отримає рекомендації, повинні будуть виконати вимоги до зарахування – подати оригінали документів – не пізніше 2 серпня до 18:00.

Зарахування вступників на навчання за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням) відбудеться не пізніше 9 серпня. 

Опублікований: 27-07-2021
Читайте також:
Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема. Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора 22 грудня 2020

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина»

18 березня в Науковому центрі «Український інститут вина» відбулася дегустація 21 зразка нових видів виноробної продукції, представлених вітчизняними підприємствами: ТОВ «ШампаньУкраїни», ТОВ «ВІНТРЕСТ», ТОВ «46 ПАРАЛЕЛЬ ВАЙН ГРУП», ДП «Харківський завод шампанських вин». У експертній групі працював завідувач кафедри біотехнології продуктів бродін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина» 19 березня 2021

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group»

Здобувати повну вищу освіту та отримати перспективну роботу – цілком реальна можливість, оскільки 17 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась зустріч магістрантів саме з таким роботодавцем! Студенти, які навчаються за спеціалізаціями «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології аюрведичних харчових прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group» 19 вересня 2018