Н У Х Т

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

23 березня 2018

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тетяна Полонська успішно захистила кандидатську дисертацію «Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами», виконану під керівництвом професора Валерія Манка.

Дисертаційна робота присвячена вирішенню науково-практичного завдання розроблення наукових засад технології емульсійних косметичних засобів із використанням нового мінерального ексфоліанту, ефективного в терапії хвороб шкіри. У роботі удосконалена технологічна схема та розроблена рецептура крему-пілінгу з мінеральними абразивами, що за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками відповідає нормам вітчизняної нормативної документації. Встановлено, що введення високодисперсного порошку глауконіту в три етапи унеможливлює седиментацію адсорбенту в готовому продукті. Дисертантом здійснений великий комплекс досліджень, у тому числі в клінічних умовах на волонтерах.

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів вітає колегу з успішним захистом!

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді. Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь. Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів 02 квітня 2020

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2018

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у онлайн-тренінгу «Перелік допоміжних речовин, продуктів та методів». Мета заходу – навчання операторів, громадських об'єднань і надавачів послуг в органічному секторі України щодо вимог органічного законодавства України та органічного регулювання ЄС ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами 15 лютого 2024