Н У Х Т

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

06 вересня 2023

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

Випускниця освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» Ганна Вовк відзвітувала про свої наукові здобутки на міжкафедральному семінарі, що відбувся на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів.

У семінарі також взяли участь запрошені професорки Наталія Фролова (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) та Галина Поліщук (кафедра технології молока і молочних продуктів).

Аспірантка виконала дослідження та підготувала кваліфікаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів». Вона презентувала наукові результати та наукову новизну виконаних досліджень. Присутні науковці долучились до дискусії та обговорення результатів роботи.

З оцінкою дослідження виступили рецензентки кваліфікаційної роботи, доцентки Євгенія Шеманська та Ірина Радзієвська. Наукова керівниця, професорка Тамара Носенко охарактеризувала здобувачку як зрілу науковицю, здатну самостійно планувати та проводити експериментальні дослідження.

Наукову роботу здобувачка розпочала ще навчаючись на бакалаврській програмі. За час навчання в аспірантурі суттєво підвищила свій дослідницький рівень, освоїла нові методи дослідження, на високому рівні опанувала англійську мову. Під час навчання в аспірантурі Ганна Вовк була відповідальною виконавицею спільного українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментних препаратів для сталого виробництва рослинних олій», проводила експериментальні дослідження в лабораторії університету БОКУ у Відні (Австрія).

За результатами наукового семінару було зроблено висновок про наукову новизну дисертаційної роботи та рекомендовано її до захисту у спеціалізованій вченій раді. Бажаємо здобувачці успішного захисту!

Опублікований: 06-09-2023
Читайте також:
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1», що на Чернігівщині, де провів бесіду з учнями 11-х класів. Впродовж бесіди викладач детально інформував майбутніх вступників про умови вступу та навчання в нашій альма-матер і презентував філь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ 19 вересня 2019

Професійний розвиток продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала «Better Learning Conference» – одну з найавторитетніших конференцій у викладанні англійської мови як іноземної, яка відбулася 5-6 червня в Києві та була організована «Cambridge University Press» і компанією «Лінгвіст». Освітяни мали унікальну нагоду послухати доповіді, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 07 червня 2019

Національна академія наук України відзначила наукову роботу магістра кафедри фінансів

Національна академія наук України традиційно проводила конкурс на здобуття премій для молодих учених і студентів вищих навчальних закладів за кращі наукові роботи. За роботи у галузі природничих, технічних і соціогуманітарних наук Президія НАН України щороку присуджує чотирнадцять премій для молодих учених і чотирнадцять премій для студентів вищих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національна академія наук України відзначила наукову роботу магістра кафедри фінансів 07 травня 2018

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018