Н У Х Т

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa

14 лютого 2024

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним отримали безцінні знання та інсайти щодо успішного ведення бізнесу у галузі готельно-ресторанного бізнесу під час заходу «Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa? Міністерство Шаурми – історія мільярдного бізнесу від Спартака Велішаєва», що відбувся 12 лютого 2024 року. Захід був організований засновником і генеральним директором міжнародної консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор» Кирилом Куницьким.

Співвласник відомих закладів «Міністерство Шаурми», «Міністерство Чебуреків» і «Міністерство Десертів» поділився своїм багатим досвідом управління та розвитку ресторанного бізнесу. Обговорювався широкий спектр питань – від стратегій управління командою та маркетингових підходів до ефективної системи продажів і успішних кейсів бізнесу в умовах сучасних викликів та кризових ситуацій.

Ці знання будуть надзвичайно корисними здобувачам освіти при підготовці курсових і кваліфікаційних робіт, а також у майбутній професійній діяльності.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує Спартаку Велішаєву та Кирилу Куницькому за надану можливість отримання цінних знань і досвіду!

Опублікований: 14-02-2024
Читайте також:
Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика». Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десерті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 жовтня 2019

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

Команда НУХТ успішно опановує другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегіям і викликам, що виникають у процесі стратегічного управління в умовах невизначеності. Під час навчання учасники ознайомилися з основними підходами до розроблення і реалізації стратегії в умовах змін, вивчили сучасні методи моніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ 05 травня 2025