Н У Х Т

Професійне стажування студентки-управлінця персоналом в Азербайджані за програмою «Children of the Future»

10 лютого 2017

Професійне стажування студентки-управлінця персоналом в Азербайджані за програмою «Children of the Future»

Магістр першого року навчання спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» Навчально-наукового інституту економіки і управління Тетяна Радчук пройшла конкурсний відбір і стала учасницею 4-тижневої програми стажування «Children of the Future» від міжнародної молодіжної організації AIESEC, що проходило в серці Азербайджану, колоритному і модерновому місті Баку.

У компанії іноземних колег із Китаю, Алжиру, Марокко, Росії та Туреччини, Тетяна працювала над розробленням і втіленням у життя освітнього проекту для високоінтелектуальної молоді – учнів середніх і старших класів приватного бакинського ліцею для юнаків «İstək», серед яких – численні призери та переможці міжнародних олімпіад і конкурсів в окремих галузях науки, чемпіони світу за різними видами спорту, що ще більше ускладнювало завдання стажерам і задавало наперед високі вимоги до якості їх організаційно-управлінської роботи. До того ж, ліцей співпрацює із престижними європейськими ВНЗ (близько 70% випускників «İstək» отримують вищу освіту за межами Азербайджану) і складає відповідно до цього навчальні плани, тому частина дисциплін викладається англійською, яку також активно практикували студенти-стажери.

Щоденна реалізація освітнього проекту в рамках програми стажування (соціальне волонтерство + проектний менеджмент) полягала у проведенні воркшопів, brainstorm і ділових бізнес-ігор із учнями, спрямованих на розвиток їх лідерських якостей, уміння взаємодіяти в команді, здатності приймати стратегічні рішення в управлінських ситуаціях, та організації інтелектуальних змагань. У групі стажерів Тетяна виконувала роль керівника і project-менеджера, що, за її твердженням, «дозволило максимально відчути себе справжнім управлінцем».

Крім того, Тетяна мала змогу презентувати Україну та пізнати національні традиції інших держав-членів AIESEC на щорічному мультикультурному фестивалі Global Village, який відбувся в центрі Баку й зібрав тисячі людей – іноземних студентів, волонтерів і місцевих мешканців.

Вітаємо нашу студентку з черговим сміливим челенджем (на її рахунку це вже друге закордонне стажування) та набуттям унікального професійного досвіду.

Опублікований: 10-02-2017
Читайте також:
Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks» 20 травня 2021

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців

21-22 листопада в університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрою фінансів і кафедрою бухгалтерського обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Пленарне засідання відкрила завідувач кафедри фінансів, доктор економічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців 23 листопада 2018

Гостьова online-лекція з вітчизняним практиком

4 жовтня 2022 року у рамках дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова online-лекція з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова online-лекція з вітчизняним практиком 05 жовтня 2022

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023