Н У Х Т

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

09 квітня 2021

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

Із метою підвищення якості освітнього процесу, підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог ринку праці щорічно відбувається перегляд освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Це дає змогу врахувати поточні вимоги роботодавців і вдосконалювати підходи у підготовці висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців для підприємств харчової промисловості, орієнтованих на вирішення комплексних складних завдань, зокрема в системах управління якістю та безпекою технологічних процесів та готової продукції.

На кафедрі експертизи харчових продуктів у контексті чергового перегляду освітніх програм відбулася зустріч робочої групи, до складу якої входять викладачі кафедри, зі стейкхолдерками-випускницями магістратури 2021 року – заступницею директора з якості і безпечності харчових продуктів «МХП ММПЗ «Легко» Вікторією Павловською, головною фахівчинею з якості у торговельних мережах Юлією Кучерявенко, молодшою інженеркою-технологинею ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» Мариною Бондарчук і магістрантами 1-го курсу поточного навчального року.

Метою зустрічі було обговорення змісту обов’язкових і вибіркових освітніх компонент, які вивчають магістри з харчових технологій. Важливо було почути думку випускників, які вже завершали навчання і нині працюють за фахом, а також здобувачів, що навчаються і працюють.

Члени робочої групи ознайомили учасників зустрічі з останніми змінами освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та змістом обов’язкових і вибіркових освітніх компонент. Присутні висловили свою думку стосовно якості та об’єму отриманих знань і побажання щодо збільшення акцентів на викладанні дисциплін професійного спрямування.

Також за результатами зустрічі було запропоновано внести корективи щодо змісту освітніх компонентів у освітній програмі «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з підготовки бакалаврів, зокрема, підсилити вивчення аспектів технологій харчових продуктів в освітній компоненті «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів».

Приємно, що випускники задоволені якістю знань і навичок, отриманих під час навчання, що забезпечує їх успішну реалізацію під час трудової діяльності. Також був відзначений високий рівень викладання на кафедрі експертизи харчових продуктів.

Зустріч дозволила реалізувати студоцентрований підхід у навчанні та врахувати думку основних учасників освітнього процесу – здобувачів, що, безумовно, зробить навчання ще більш цікавим та ефективним.

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна в освітньо-професійній програмі «Маркетинг» бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Курс, який викладають доцентка Лариса Капінус та старша викладачка Ірина Ніколаєнко, вчить майбутніх фахівців організовувати цікаві події. Івент, як засіб піару створює почуття та емоції для цільової а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів 11 листопада 2020

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту

Плідним на цікаві й корисні зустрічі видалося 2 листопада для викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» (бакалаврів і магістрантів). Спочатку вони зустрілися з представниками Міжнародної компанії KPMG в Україні – старшими аудиторами Захарієм Ткачовим і Романом Бараненком. Спікери розповіли, що ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту 06 листопада 2023

Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті!

Уже завтра, 23 липня, о 18:00 завершується прийом заяв вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі 11 класів і «Магістр» на основі ступеня «Бакалавр». Статус заяви вступника в особистому електронному кабінеті має змінитися на «Допущено до конкурсу». Тож, усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус своїх заяв. У конк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті! 22 липня 2021

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод». Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів 01 листопада 2019