Н У Х Т

Молоді вчені – пакувальній індустрії

08 червня 2021

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України, а партнерами цього року були компанії  «DOW» і «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Через карантинні обмеження конференція відбувалася в дистанційному режимі, проте це не завадило її учасникам обговорити актуальні питання, уважно вислухати доповіді наукової молоді, поділитися своїми напрацювання відомим дослідникам і виробничникам. До роботи конференції долучилися понад 70 учасників із України, Румунії, Білорусі, Молдови, Киргизстану.

Відкрили урочисте засідання науковців директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, к.т.н. Сергій Блаженко, ознайомивши присутніх із історією підготовки фахівців з пакувальної індустрії та окресливши перспективи цієї спеціальності, і директорка Інформаційно-аналітичного центру «Упаковка», президентка Клубу пакувальників, к.т.н. Вероніка Халайджі, розповівши про підтримку спеціальних галузевих проєктів в Україні, вирішення задач бізнес-напрямку, пов’язаних зі сучасними пакувальними стратегіями, забезпечення підприємств і фахівців у галузі пакувальної індустрії інформацією про інноваційні пакувальні продукти та технології.

Модератори, викладачі НУХТ – професор Олександр Гавва, доценти Людмила Кривопляс-Володіна і Віталій Рачок забезпечили комфортну роботу конференції, насичену і плідну дискусію.

Присутніх надзвичайно зацікавили доповіді науковців НУХТ – «Дослідження мехатронного модуля забезпечення рівня рідкої харчової продукції у витратному резервуарі в процесі її дозування», «Позиціонування робочих органів функціональних модулів із пневматичним сервоприводом у пакетоформувальних машинах», «Структурний синтез вагових дозувальних пристроїв для в’язко-пластичних харчових продуктів».

Організаційний комітет висловив подяку доповідачам та їх науковим керівникам за змістовні доповіді й актуальні для сьогодення дослідження і побажав учасникам успішної реалізації їхніх наукових проєктів.

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
Міжнародний день Франкофонії

20 березня увесь франкомовний світ відзначає Міжнародний день Франкофонії. Франкофонія – це сукупність народів або груп носіїв мови, які використовують частково або повністю французьку мову в повсякденному житті і в комунікації. 20 березня 1970 року була створена Міжнародна організація Франкофонії. Коло її інтересів є досить широким, і окрім пита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день Франкофонії 21 березня 2024

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів

Стартує процес реорганізації Державної інспекції навчальних закладів у абсолютно новий орган, що відповідатиме за дотримання якості освіти та освітніх стандартів – Державну службу якості освіти. Відповідне рішення – про утворення комісії з реорганізації ДІНЗ – 17 січня 2018 року ухвалив Уряд України. «Щоб зареєструвати та запустити Державну службу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів 18 січня 2018

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ змагалися за перемогу у конкурсі з комп’ютерної графіки та дизайну

23 січня 2019 року в рамках декади комісії інформатики і комп’ютерних технологій Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ відбувся конкурс з комп’ютерної графіки та дизайну «Назустріч 135-річною ювілею». У конкурсі активну участь взяли студенти 1-4 курсів відділення автоматизації і комп’ютерних технологій, які продемонстрували свою майстерніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ змагалися за перемогу у конкурсі з комп’ютерної графіки та дизайну 25 січня 2019

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу у День туризму в Україні відвідали Театр стародавньої їжі в селі Ходосівка, що на Київщині, де дегустували їжу із зерноцільних злаків, яку споживали наші предки, відвідали музей коноплі, ліпили хлібці і провели нетворкінг щодо перспектив співпраці університету і Музею-театру стародавн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні 27 вересня 2024