Н У Х Т

Молоді вчені – пакувальній індустрії

08 червня 2021

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України, а партнерами цього року були компанії  «DOW» і «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Через карантинні обмеження конференція відбувалася в дистанційному режимі, проте це не завадило її учасникам обговорити актуальні питання, уважно вислухати доповіді наукової молоді, поділитися своїми напрацювання відомим дослідникам і виробничникам. До роботи конференції долучилися понад 70 учасників із України, Румунії, Білорусі, Молдови, Киргизстану.

Відкрили урочисте засідання науковців директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, к.т.н. Сергій Блаженко, ознайомивши присутніх із історією підготовки фахівців з пакувальної індустрії та окресливши перспективи цієї спеціальності, і директорка Інформаційно-аналітичного центру «Упаковка», президентка Клубу пакувальників, к.т.н. Вероніка Халайджі, розповівши про підтримку спеціальних галузевих проєктів в Україні, вирішення задач бізнес-напрямку, пов’язаних зі сучасними пакувальними стратегіями, забезпечення підприємств і фахівців у галузі пакувальної індустрії інформацією про інноваційні пакувальні продукти та технології.

Модератори, викладачі НУХТ – професор Олександр Гавва, доценти Людмила Кривопляс-Володіна і Віталій Рачок забезпечили комфортну роботу конференції, насичену і плідну дискусію.

Присутніх надзвичайно зацікавили доповіді науковців НУХТ – «Дослідження мехатронного модуля забезпечення рівня рідкої харчової продукції у витратному резервуарі в процесі її дозування», «Позиціонування робочих органів функціональних модулів із пневматичним сервоприводом у пакетоформувальних машинах», «Структурний синтез вагових дозувальних пристроїв для в’язко-пластичних харчових продуктів».

Організаційний комітет висловив подяку доповідачам та їх науковим керівникам за змістовні доповіді й актуальні для сьогодення дослідження і побажав учасникам успішної реалізації їхніх наукових проєктів.

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 липня 2022

Про традиції та здорове харчування – учням

Гостьове заняття для учнів першого класу СЗШ 243 м. Києва провела асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко. На занятті з предмету «Я досліджую світ» викладачка розповіла школярам про традиційну різдвяно-новорічну обрядовість, звичай готувати святкову вечерю з дванадцяти пісних страв, сировину та технологічні процеси. Аси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та здорове харчування – учням 12 грудня 2023

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся традиційний військово-спортивний захід «Козацьке завзяття», присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва. Почесним гостем свята був випускник коледжу, учасник бойових дій в АТО Віталій Тараненко. Учасників заходу привітав директор коледжу Юрій Барилюк, який побажав миру Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 жовтня 2019

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції

Здобувачі вищої освіти груп ТО-2-10М і ТО-1-7М разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Наталією Фалендиш відвідали ХХ спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», яка відбулася 28-30 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Органічні продукти харчування на виставці представили вітчизнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції 02 жовтня 2023