Н У Х Т

Молоді вчені – пакувальній індустрії

08 june 2021

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України, а партнерами цього року були компанії  «DOW» і «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Через карантинні обмеження конференція відбувалася в дистанційному режимі, проте це не завадило її учасникам обговорити актуальні питання, уважно вислухати доповіді наукової молоді, поділитися своїми напрацювання відомим дослідникам і виробничникам. До роботи конференції долучилися понад 70 учасників із України, Румунії, Білорусі, Молдови, Киргизстану.

Відкрили урочисте засідання науковців директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, к.т.н. Сергій Блаженко, ознайомивши присутніх із історією підготовки фахівців з пакувальної індустрії та окресливши перспективи цієї спеціальності, і директорка Інформаційно-аналітичного центру «Упаковка», президентка Клубу пакувальників, к.т.н. Вероніка Халайджі, розповівши про підтримку спеціальних галузевих проєктів в Україні, вирішення задач бізнес-напрямку, пов’язаних зі сучасними пакувальними стратегіями, забезпечення підприємств і фахівців у галузі пакувальної індустрії інформацією про інноваційні пакувальні продукти та технології.

Модератори, викладачі НУХТ – професор Олександр Гавва, доценти Людмила Кривопляс-Володіна і Віталій Рачок забезпечили комфортну роботу конференції, насичену і плідну дискусію.

Присутніх надзвичайно зацікавили доповіді науковців НУХТ – «Дослідження мехатронного модуля забезпечення рівня рідкої харчової продукції у витратному резервуарі в процесі її дозування», «Позиціонування робочих органів функціональних модулів із пневматичним сервоприводом у пакетоформувальних машинах», «Структурний синтез вагових дозувальних пристроїв для в’язко-пластичних харчових продуктів».

Організаційний комітет висловив подяку доповідачам та їх науковим керівникам за змістовні доповіді й актуальні для сьогодення дослідження і побажав учасникам успішної реалізації їхніх наукових проєктів.

Published on: 08-06-2021
Read also:
Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

READ YOURSELF

Тривають вступні перегони до магістратури 05 july 2019

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

READ YOURSELF

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 february 2019

Реалізуємо елементи неформальної освіти на освітній програмі «Екологія, екоменеджмент та екоаудит»

Магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Владислав Тесля, Євгенія Омельченко, Ірина Горбенко і Павло Гуцало успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» та отримали відповідні сертифікати. Онлайн-курс розроблений Центром ресурсоефективного та чистого виробництва у рамках проєкту Орган...

READ YOURSELF

Реалізуємо елементи неформальної освіти на освітній програмі «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» 07 june 2024

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасні підходи в технології стабілізації вин», яку в рамках навчальних дисциплін модуля 4 «Технологія вина з винограду» та «Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства» прочитав директор компанії СП ТОВ «КОНТ-2» Юрій Кепканов.  Крім здобувачів...

READ YOURSELF

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі 15 november 2021