Н У Х Т

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

10 april 2025

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками.

8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».

Здобувачів щиро привітали і відзначили директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко і завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

В урочистій атмосфері свята учасники отримували дипломи переможців, раділи своїм успіхам, заряджалися позитивною енергією і надихалися до подальшої наукової роботи.

На радісну подію завітали завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, які висловили прихильне ставлення до учасників, подякували за шану до науки і наукових заходів, підкреслили важливість свого розвитку.

Від щирого серця вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусиль у кваліфікаційний розвиток! Бажаємо удачі і подальших перемог!

Published on: 10-04-2025
Read also:
Чергові перемоги здобувачів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»!

Нещодавно відбулося нагородження учасників V Міжнародного конкурсу реклами «DO.IT ADS», спрямованого на виявлення та підтримку талановитої молоді, популяризацію загальнолюдських цінностей, профілактику і запобігання проявам негативної поведінки, просвітництво та профорієнтацію у молодіжному середовищі, який проводиться з метою естетичного виховання...

READ YOURSELF

Чергові перемоги здобувачів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»! 03 july 2024

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру

Науковці Інституту продовольчих ресурсів НААН України розпочали читати традиційні гостьові лекції для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах». 7 жовтня старший науковий співробітник Інституту, к.т.н. Сергій Ткаченко прочитав д...

READ YOURSELF

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру 10 october 2024

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО

23 лютого до Науково-технічної бібліотеки нашого університету завітали представники Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Робоча зустріч була організована науково-методичним центром бібліотек закладів вищої освіти України. Сьогодні в умовах воєнного стану, змішаної та дистанційної форм на...

READ YOURSELF

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО 26 february 2024

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге. Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, р...

READ YOURSELF

Нагорода німецькому партнеру вручена! 16 june 2023