Н У Х Т

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

10 april 2025

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками.

8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».

Здобувачів щиро привітали і відзначили директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко і завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

В урочистій атмосфері свята учасники отримували дипломи переможців, раділи своїм успіхам, заряджалися позитивною енергією і надихалися до подальшої наукової роботи.

На радісну подію завітали завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, які висловили прихильне ставлення до учасників, подякували за шану до науки і наукових заходів, підкреслили важливість свого розвитку.

Від щирого серця вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусиль у кваліфікаційний розвиток! Бажаємо удачі і подальших перемог!

Published on: 10-04-2025
Read also:
Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

READ YOURSELF

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 october 2025

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

К.т.н., доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко як експерт від України взяв участь у Міжнародному семінарі-практикумі «Инновации для энергоэффективных зданий: современные практики за рубежом и в Кыргызстане», де виступив із доповіддю «Вопросы проектирования инженерного оборудования в энергоэффективных зданиях». Семі...

READ YOURSELF

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані 08 november 2019

Захист курсової – важливий елемент виконання магістерської роботи

Сьогодні відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» здобувачами першого курсу магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». У проведенні захисту брали участь одночасно дві комісії. До складу однієї з комісій увійшли завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков, доце...

READ YOURSELF

Захист курсової – важливий елемент виконання магістерської роботи 01 june 2022

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

READ YOURSELF

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 october 2024