Н У Х Т

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали…

18 december 2023

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали…

Наближаються найулюбленіші з дитинства свята – Різдво Христове та Новий рік. І навіть у ці нелегкі для нашої України й усіх українців часи ми очікуємо на них з вірою у дива й сподіваннями на виконання найзаповітніших мрій і бажань.

У чарівну атмосферу зимових свят занурили колектив університету наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, подарувавши чудовий різдвяно-новорічний концерт.

Три козаки, у блискучому виконанні асистента кафедри готельно-ресторанної справи Артема Ущаповського, старшого викладача кафедри економіки і права Олександра Тимченка та першокурсника факультету автоматизації і комп’ютерних систем Євгена Журавльова, у своїх мандрах завітали до НУХТ. Згадуючи свої пригоди – і як по сіль їздили та у Європі у футбол грали, і як мушкетерам допомагали та НЛО ремонтували, і як наречених з полону визволяли (хто ж не пам’ятає прекрасний мультсеріал «Як козаки…»), вони дійшли згоди, що найкраще святкувати в нашій альма матер – і традиції шануємо, і смачною та корисною їжею нагодуємо, і неймовірними напоями пригостимо, і щедрівки та колядки заспіваємо так, що пройме до глибини душі.

Університетську спільноту тепло привітав ректор Олександр Шевченко. Він зазначив, що попри усі виклики ми продовжуємо міцно тримати освітній і науковий фронт, висловив подяку усьому нашому згуртованому колективові за незламність, стійкість, віддану роботу й старанне навчання та побажав міцного здоров’я, незгасаючого вогню надії, невичерпної енергії та оптимізму, доброї долі і благополуччя, успіхів у справах і починаннях, спрямованих на процвітання нашої улюбленої України.

Музичні вітання прозвучали від Ольги Ластовецької «Добрий вечір люди!», Діани Чернявської «Колядує наша родина», Владислава Ключникова «Щедрий вечір», Анастасії Костіної «У зеленім ліску», Юлії Лоєнко «Новий рік», Надії Магден «Наш новий рік», Софії Ганцевої «Зима», Богдана Сергієнка «Щедрик», дуету «Оренда» «Коляда моя, коляда», дуету Анастасії Костіної і Владислава Ключников «Зима-царівна», Романа Сильчука «Новий рік», Елеонори Супереки «Snowman», Діани Чернявської та Євгенія Журавльова «Нова радість стала», Тетяни Машовець «Happy New Year».

Чудовими подарунками стали й хореографічні композиції та інструментальні номери Андрія Ярмоленка «Фантазія» та авторський Олексія Красулі «Фортепіано».

А підсумували піснею «Ой, зима-зима».

Дякуємо нашим митцям за прекрасний старт зимових свят! Нехай світла радість і чудесний настрій, подаровані цим концертом, залишаються з усіма якомога довше!

Низький уклін нашим незламним захисникам і захисницям за кожний наш день, можливість працювати, навчатися, мріяти про майбутнє й загадувати бажання!

Published on: 18-12-2023
Read also:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

READ YOURSELF

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 april 2021

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

READ YOURSELF

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 february 2022

Випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту імені академіка І.С. Гулого

5-го березня в актовій залі НУХТ яблуку ніде було впасти! Адже цього дня у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті імені академіка І.С. Гулого (ННІТІ) відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форми навчання. Усією родиною, в сяйві святкового вбрання, з добрими й щирими усмішками викладачів, батьків і ...

READ YOURSELF

Випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту імені академіка І.С. Гулого 07 march 2019

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

READ YOURSELF

Книжкові новинки від наших фахівців 26 may 2021