Н У Х Т

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

18 october 2023

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва.

Маршрути були розроблені таким чином, щоб дати відвідувачам можливість побачити як добре відомі, але не менш захоплюючі місця Києва, так і таємничі райони, які мало хто знає. І для цього створили телеграм-канал, куди можна було просто доєднатися і помилуватися роботою культурно-масового сектору студради факультету. Головним критерієм було те, що на фото мав бути і сам учасник.

У кожного маршруту були свої CheckPoints. Для того, аби ці локації зарахували, здобувачам було необхідно зробити фото-підтвердження на усіх точках маршруту, після чого надіслати їх голові культурно-масового сектору Анні Овчарук, не забувши вказати своє ім’я, прізвище та шифр групи.

Деякі CheckPoints містили одразу два місця, написаних через слеш (/). Це означає, що всі могли робити фото-підтвердження на будь-якій із цих локацій, бо вони знаходяться поруч.

Також, до кожної з точок була прикріплена їхня геолокація на Google-мапі, аби було легше їх знаходити, якщо раптом заблукали.

Для тих, не дуже знайомий з Києвом, це була чудова можливість побачити всю його красу.

Організатори вдячні всім за участь і сподіваються, що запропоновані маршрути сподобались.

Published on: 18-10-2023
Read also:
Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

READ YOURSELF

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 september 2019

Плідно попрацювала вчена рада університету

31 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його за традицією з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Зокрема, нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» був вручен...

READ YOURSELF

Плідно попрацювала вчена рада університету 31 october 2019

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

READ YOURSELF

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 may 2023