Н У Х Т

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

18 жовтня 2023

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва.

Маршрути були розроблені таким чином, щоб дати відвідувачам можливість побачити як добре відомі, але не менш захоплюючі місця Києва, так і таємничі райони, які мало хто знає. І для цього створили телеграм-канал, куди можна було просто доєднатися і помилуватися роботою культурно-масового сектору студради факультету. Головним критерієм було те, що на фото мав бути і сам учасник.

У кожного маршруту були свої CheckPoints. Для того, аби ці локації зарахували, здобувачам було необхідно зробити фото-підтвердження на усіх точках маршруту, після чого надіслати їх голові культурно-масового сектору Анні Овчарук, не забувши вказати своє ім’я, прізвище та шифр групи.

Деякі CheckPoints містили одразу два місця, написаних через слеш (/). Це означає, що всі могли робити фото-підтвердження на будь-якій із цих локацій, бо вони знаходяться поруч.

Також, до кожної з точок була прикріплена їхня геолокація на Google-мапі, аби було легше їх знаходити, якщо раптом заблукали.

Для тих, не дуже знайомий з Києвом, це була чудова можливість побачити всю його красу.

Організатори вдячні всім за участь і сподіваються, що запропоновані маршрути сподобались.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок

Українські винахідники, чиї технології будуть впроваджені в реальному секторі економіки, зможуть отримувати за це в понад 10 разів більше коштів, ніж зараз. Відповідна постанова щодо змін у мінімальних ставках винагород була ухвалена Урядом. Тож відтепер автори технологій повинні отримувати не менше 20% від тих коштів, які на впровадженні їхніх ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок 27 січня 2020

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося  відкрите заняття «Правові засоби  охорони об’єктів інтелектуальної власності. Законодавча база України» професора кафедри, д.т.н. Віталія Прибильського з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність». Лекція  призначена для здобувачів-магістрантів напряму підготовки «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура 24 вересня 2021

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020