Н У Х Т

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

22 березня 2024

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту належить до преміум-сегменту.

Керуюча магазином Галина Дрейт розповіла про заклад торгівлі, основні підходи до формування асортименту та імпорту продукції, тенденції на ринку та особливості формування попиту населення в сучасних умовах, з урахуванням тенденцій здорового харчування, перевірку безпечності продукції, набуття популярності у всьому світі органічного виробництва.

Цікавою для студентів була інформація про торговельні марки, серед яких «Лавка традицій», що представляє продукти від українських фермерів, виготовлені з натуральних компонентів за традиційними технологіями. Керуюча магазином надала багато корисної інформації про різні групи продукції, логістичні особливості поставки, зберігання та реалізації.

Також студенти відвідали пекарню, що спеціалізується на виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів преміум-класу за класичними технологіями. Вони мали можливість поспілкуватися з фахівцями пекарні, дізнатися про нові тенденції на ринку та продегустувати деякі вироби. Зацікавилися студенти й інформацією про роботу кулінарного відділу магазину, організацію та проведенням різних фестивалів і акцій до свят.

Галина Дрейт також відповіла на запитання здобувачів освіти і наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анни Грищенко та Юлії Бондаренко.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування магазину та пекарні, стане у пригоді під час вивчення багатьох дисциплін, спонукатиме до саморозвитку та самоосвіти.

На завершення екскурсії менеджерка з персоналу Катерина Охмарк і фахівчиня з персоналу Альона Дорук розповіли про можливість працевлаштування для студентів і перспективи кар’єрного росту.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву магазину «Le Silpo» за таку цікаву та насичену екскурсію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 22-03-2024
Читайте також:
Лекція науковиці University of Cambridge

Нещодавно здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» прослухали лекцію докторки Алли Мадіч, трансгенної технологині, що наразі працює науковою співробітницею у Департаменті генетики Кембриджського університету. Нагадаємо, Алла Мадіч – відома українська вчена, біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція науковиці University of Cambridge 31 травня 2024

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено

МОН продовжує передплату на міжнародні наукометричні бази даних Scopus і Web of Science для всіх державних і комунальних вишів і наукових установ України. Низка закладів також отримає доступ до нових аналітичних інструментів. Відповідний наказ МОН був підписаний 29 травня 2020 року. Рішення приймалося на основі рекомендацій комісії, до якої входят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено 05 червня 2020

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, к.т.н., доцент Тарас Погорілий успішно завершив позапланове підвищення кваліфікації – курс воркшопів у рамках «Uni-BizBridge», яке тривало 21-22 листопада 2022 року на базі «Uni-BizBridge». Метою Всеукраїнського проєкту для викладачів університетів і коледжів Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 05 грудня 2022