Н У Х Т

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

22 березня 2024

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту належить до преміум-сегменту.

Керуюча магазином Галина Дрейт розповіла про заклад торгівлі, основні підходи до формування асортименту та імпорту продукції, тенденції на ринку та особливості формування попиту населення в сучасних умовах, з урахуванням тенденцій здорового харчування, перевірку безпечності продукції, набуття популярності у всьому світі органічного виробництва.

Цікавою для студентів була інформація про торговельні марки, серед яких «Лавка традицій», що представляє продукти від українських фермерів, виготовлені з натуральних компонентів за традиційними технологіями. Керуюча магазином надала багато корисної інформації про різні групи продукції, логістичні особливості поставки, зберігання та реалізації.

Також студенти відвідали пекарню, що спеціалізується на виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів преміум-класу за класичними технологіями. Вони мали можливість поспілкуватися з фахівцями пекарні, дізнатися про нові тенденції на ринку та продегустувати деякі вироби. Зацікавилися студенти й інформацією про роботу кулінарного відділу магазину, організацію та проведенням різних фестивалів і акцій до свят.

Галина Дрейт також відповіла на запитання здобувачів освіти і наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анни Грищенко та Юлії Бондаренко.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування магазину та пекарні, стане у пригоді під час вивчення багатьох дисциплін, спонукатиме до саморозвитку та самоосвіти.

На завершення екскурсії менеджерка з персоналу Катерина Охмарк і фахівчиня з персоналу Альона Дорук розповіли про можливість працевлаштування для студентів і перспективи кар’єрного росту.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву магазину «Le Silpo» за таку цікаву та насичену екскурсію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 22-03-2024
Читайте також:
Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства

ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова – багатопрофільне машинобудівне підприємство, яке нині випускає продукцію для авіації, метрологічне обладнання, машини і апарати для хімічної, харчової та суміжних галузей і побутові вироби. Підприємство є базою практики для студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.  Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства 05 лютого 2022

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

У нашому університеті завжди приділяється увага не тільки розвитку навчальних і наукових, а й фахових навичок здобувачів освіти. Наші викладачі відстежують усі топові події відповідних галузей і залучають до участі у них студентів, починаючи з першого року навчання. Доцентка кафедри харчової хімії, кураторка групи ХТ-1-6 Тетяна Петренко разом зі с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси 22 вересня 2025

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Стрімкий розвиток  ІТ-технологій і вплив їх на сучасний ринок, розвиток індустрії та систем послуг змушує вивчати закони їх функціонування, вплив на суспільство та способи використання. Тож викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова та Лариса Яненко відгукнулися на пропозицію пройти курс навчання за темою «Створе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 березня 2023

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 травня 2021