Н У Х Т

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

22 березня 2024

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту належить до преміум-сегменту.

Керуюча магазином Галина Дрейт розповіла про заклад торгівлі, основні підходи до формування асортименту та імпорту продукції, тенденції на ринку та особливості формування попиту населення в сучасних умовах, з урахуванням тенденцій здорового харчування, перевірку безпечності продукції, набуття популярності у всьому світі органічного виробництва.

Цікавою для студентів була інформація про торговельні марки, серед яких «Лавка традицій», що представляє продукти від українських фермерів, виготовлені з натуральних компонентів за традиційними технологіями. Керуюча магазином надала багато корисної інформації про різні групи продукції, логістичні особливості поставки, зберігання та реалізації.

Також студенти відвідали пекарню, що спеціалізується на виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів преміум-класу за класичними технологіями. Вони мали можливість поспілкуватися з фахівцями пекарні, дізнатися про нові тенденції на ринку та продегустувати деякі вироби. Зацікавилися студенти й інформацією про роботу кулінарного відділу магазину, організацію та проведенням різних фестивалів і акцій до свят.

Галина Дрейт також відповіла на запитання здобувачів освіти і наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анни Грищенко та Юлії Бондаренко.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування магазину та пекарні, стане у пригоді під час вивчення багатьох дисциплін, спонукатиме до саморозвитку та самоосвіти.

На завершення екскурсії менеджерка з персоналу Катерина Охмарк і фахівчиня з персоналу Альона Дорук розповіли про можливість працевлаштування для студентів і перспективи кар’єрного росту.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву магазину «Le Silpo» за таку цікаву та насичену екскурсію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 22-03-2024
Читайте також:
Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

З метою поширення правових знань щодо соціально-трудових відносин серед студентської молоді директор відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук і начальник відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) у Волинській області Володимир Демидюк підписа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення 03 серпня 2023

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували. Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права 09 грудня 2019

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі Всеукраїнської екологічної ліги

20 вересня 2019 року співробітники Навчально-наукового інституту харчових технологій: завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко та відповідальна за організацію виховного процесу, інформаційну діяльність і за роботу зі студентами 1 та 2 курсів ННІХТ Ольга Ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі Всеукраїнської екологічної ліги 24 вересня 2019

Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата

Для того, щоб подати заяву на вступ до вишу, як в електронному, так і в паперовому вигляді, вступнику необхідно порахувати середній бал додатка до документа про повну загальну середню освіту (свідоцтва). Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. Бал розраховується як середнє арифметичне усіх зазначених у додатку до сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата 07 серпня 2020