Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента.
За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш для проведення майстер-класу з миловаріння був запрошений Павло Назарук – випускник кафедри, який отримав досвід інженера-технолога на ТОВ «Ремос» – підприємстві з виробництва натуральної косметики.
Учасники майстер-класу мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, поцікавитися тонкощами виробництва, а й власноруч виготовити оригінальні зразки мила різними методами. Наші студенти, дуже креативно поставилися до процесу миловаріння, експериментували з формою випуску, консистенцією, ароматом і кольором.
Студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відчули себе справжніми миловарами. Вони вдячні Павлу Назаруку за набутий досвід і теплу атмосферу, яку він зміг створити в умовах лабораторії, яка вже стала буденною для хіміків-технологів.