Н У Х Т

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

20 травня 2019

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента.

За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш для проведення майстер-класу з миловаріння був запрошений Павло Назарук – випускник кафедри, який отримав досвід інженера-технолога на ТОВ «Ремос» – підприємстві з виробництва натуральної косметики.

Учасники майстер-класу мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, поцікавитися тонкощами виробництва, а й власноруч виготовити оригінальні зразки мила різними методами. Наші студенти, дуже креативно поставилися до процесу миловаріння, експериментували з формою випуску, консистенцією, ароматом і кольором.

Студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відчули себе справжніми миловарами. Вони вдячні Павлу Назаруку за набутий досвід і теплу атмосферу, яку він зміг створити в умовах лабораторії, яка вже стала буденною для хіміків-технологів.

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій 01 лютого 2021

Ефективна колаборація молоді з бізнесом

У компанії «великої четвірки» Deloitte Ukraine відбувся Hackathon Collaboratе to makе thе firm Succееd, де її співробітники разом зі студентством вирішували нагальну проблему по залученню молодих спеціалістів. До складу чотирьох студентів-учасників заходу була запрошена третьокурсниця управлінець персоналом Навчально-наукового інституту економіки і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна колаборація молоді з бізнесом 06 березня 2018

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні 23 жовтня 2018

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

12 лютого 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним з великим інтересом взяли участь у воркшопі, присвяченому застосуванню штучного інтелекту (Artificial Intelligence) у сучасному світі. Воркшоп «Us...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі 14 лютого 2024