Н У Х Т

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

20 травня 2019

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента.

За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш для проведення майстер-класу з миловаріння був запрошений Павло Назарук – випускник кафедри, який отримав досвід інженера-технолога на ТОВ «Ремос» – підприємстві з виробництва натуральної косметики.

Учасники майстер-класу мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, поцікавитися тонкощами виробництва, а й власноруч виготовити оригінальні зразки мила різними методами. Наші студенти, дуже креативно поставилися до процесу миловаріння, експериментували з формою випуску, консистенцією, ароматом і кольором.

Студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відчули себе справжніми миловарами. Вони вдячні Павлу Назаруку за набутий досвід і теплу атмосферу, яку він зміг створити в умовах лабораторії, яка вже стала буденною для хіміків-технологів.

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Актуально і через 30 років – відбулося чергове засідання Movie club

27 квітня студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталею Бутко подивилися англійською та обговорили американський фантастичний фільм з елементами антиутопії і сатири сценариста і режисера Джона Карпентера за оповіданням Рея Нельсона «О восьмій ранк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуально і через 30 років – відбулося чергове засідання Movie club 29 квітня 2021

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307

Навесні цього року був підписаний договір про співпрацю між університетом і спеціалізованою школою № 307 із поглибленим вивченням природничих наук. Предметом договору є навчання та підготовка слухача до зовнішнього незалежного оцінювання в Українському  центрі оцінювання якості освіти згідно зі змістом програм загальноосвітніх предметів, що відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307 04 жовтня 2018

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

26 серпня 2020 р. у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук» завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін взяли участь у онлайн-лекції «Social media and their rol...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі 28 серпня 2020

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019