Н У Х Т

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

10 квітня 2025

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками.

8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».

Здобувачів щиро привітали і відзначили директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко і завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

В урочистій атмосфері свята учасники отримували дипломи переможців, раділи своїм успіхам, заряджалися позитивною енергією і надихалися до подальшої наукової роботи.

На радісну подію завітали завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, які висловили прихильне ставлення до учасників, подякували за шану до науки і наукових заходів, підкреслили важливість свого розвитку.

Від щирого серця вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусиль у кваліфікаційний розвиток! Бажаємо удачі і подальших перемог!

Опублікований: 10-04-2025
Читайте також:
Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022

Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь»

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки приділяє велику увагу практичній підготовці здобувачів вищої освіти. Не виключенням стала і цьогорічна переддипломна практика магістрантів другого курсу. Магістранти під час практики ознайомились із технологіями та обладнанням одного із провідних підприємств країни з випуску пива та безалкогольни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь» 17 листопада 2023

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України. У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 14 квітня 2021

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022