Н У Х Т

НУХТівці на Всеукраїнському ярмарку народного ремісництва, сира, наливки та меду

23 вересня 2024

НУХТівці на Всеукраїнському ярмарку народного ремісництва, сира, наливки та меду

20 вересня 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2 та ХЧ-3-3 разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцентками Ольгою Коваль, Людмилою Мамченко та Іриною Корецькою відвідали Всеукраїнський ярмарок народного ремісництва, сира, наливки та меду, який зібрав кращих майстрів народної творчості та виробників традиційних українських продуктів із різних куточків України.

Гості ярмарку мали можливість поринути у світ різноманітних ремесел та скуштувати продукцію, яка відображає багатовікові традиції нашого народу.

Крім того, на ярмарку проводилися майстер-класи з народного ремесла, де учасники могли власноруч спробувати себе у різних видах творчої діяльності, таких як ліплення з глини, виготовлення свічок з воску, чи створення традиційних прикрас.

А здобувачам групи ХЧ-3-2 ще й пощастило зустріти на ярмарку народного артиста України Павла Зіброва, який також активно цікавився продукцією крафтових виробництв.

Для здобувачів цей ярмарок став чудовою можливістю зануритися у практичний досвід. Вони змогли глибше ознайомитися з технологічними процесами крафтових виробництв і надихнутися ідеями щодо використання натуральних інгредієнтів та традиційних методів оброблення для розроблення власних інноваційних страв і напоїв. Студенти отримали не лише теоретичні знання, а й практичний досвід, що допоможе їм у подальшому професійному розвитку. Захід дав можливість оцінити важливість екологічного підходу до виробництва продуктів харчування та підкреслив цінність збереження національних традицій.

Майбутні технологи і викладачки вдячні організаторам за чудово проведений захід, що підтримує традиційну культуру, сприяє збереженню національної спадщини та її популяризації серед молоді, і з нетерпінням очікують на майбутні події!

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020

Креативу забагато не буває – пересвідчилися студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відвідали семінарську програму Ukrainian Creative Week 2018, час проведення якої збігся із двома професійними святами – Днем рекламіста України й Днем маркетолога. Цілих 4 дні унікальних семінарів для підвищення професійної майстерності, спілкування з практиками, з одно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативу забагато не буває – пересвідчилися студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 01 листопада 2018

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, зацікавленої таким сучасним напрямком розвитку світової економіки як біотехнологія, та створення умов для її творчого росту, активізації науково-дослідної роботи студентів у нашому університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 12 квітня 2021