Н У Х Т

Нові підходи і альтернативні джерела енергії у дипломних роботах бакалаврів-енергетиків

23 червня 2020

Нові підходи і альтернативні джерела енергії у дипломних роботах бакалаврів-енергетиків

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту завершилися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Вперше в історії кафедри, викладачі та їх підопічні зібралися не в улюбленій просторій аудиторії, а кожний біля свого екрану електронного гаджету. Як і на всіх випускових кафедрах університету, захисти відбувалися у форматі онлайн-відеоконференції з використанням платформи Zoom.

До складу Екзаменаційної комісії увійшли професор, к.т.н. Володимир Шестеренко, старший викладач Ігор Ізволенський, асистент кафедри Ірина Литвин. Очолив комісію завідувач кафедри, професор, д.т.н. Сергій Балюта.

Гостями захисту були викладачі кафедри і керівники здобувачів, професор Олександр Серьогін, доценти Юрій Чорний, Анатолій Замулко та Юлія Куєвда.

Після побажання успішного захисту, комісія заслухала виступи дипломантів. Здобувачі постаралися та створили яскраві презентації, щоб представити свої роботи. Поряд із офіційними кресленнями та схемами, присутні побачили чудові різнокольорові слайди, за допомогою яких здобувачі оформили вирішення спецпитання своїх дипломів.

Захисти відбулися у теплій і невимушеній обстановці, а випускники продемонстрували всі свої знання та вміння у проектуванні цехової мережі промислових підприємств. Окремою «родзинкою» стали кваліфікаційні роботи, виконані під керівництвом професора Олександра Серьогіна, адже вони були присвячені використанню альтернативних джерел енергії в Україні.

Рішенням Екзаменаційної комісії усі здобувачі отримали заслужені оцінки, а відмінники Валентина Жовтюк, Владислав Корнієнко, Олександр Соловйов та Андрій Шевченко підтвердили свої відмінні знання та заслужено отримають дипломи з відзнакою.

Викладачі пишаються своїми вихованцями, вітають їх із присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» і бажають їм підкорення нових вершин у професійній сфері та вдалого вступу до магістратури!

Опублікований: 23-06-2020
Читайте також:
Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA

13 листопада 2023 року на запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу гостьову лекцію для здобувачів і викладачів університету і його структурних підрозділів прочитала лідерка мережі Slow Food in Ukraine Юлія Пітенко. Slow Food – це глобальний рух місцевих спільнот та активістів у понад 160 країнах світу, який підтримує та втілює у життя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA 14 листопада 2023

Кафедра харчової хімії вітає колегу з отриманням відзнаки

Нещодавно наш університет відзначив знаменну дату – 135-річчя від дня  заснування. З цієї нагоди кращі викладачі та співробітники університету отримали нагороди. Кафедрі харчової хімії надзвичайно приємно, що подяку ректора університету Анатолія Українця отримав професор кафедри  Олександр Перепелиця. Тим більше, що саме в цьому році виповнюється 4...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії вітає колегу з отриманням відзнаки 31 жовтня 2019

Знання, що рятують життя

4 квітня 2022 року працівники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ навчалися основам першої домедичної допомоги. Заняття для них провели викладачі-інструктори Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти спільно з директоркою Лесею Вовк. Курс передбачав теоретичний і практичний блоки. Інструктори на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що рятують життя 06 квітня 2022

Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень

28 вересня 2023 року в Одеському національному технологічному університеті в  рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023» відбувся важливий захід для наукової спільноти та фахівців харчової промисловості – круглий стіл «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі». Під час ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень 03 жовтня 2023