Н У Х Т

Нові підходи і альтернативні джерела енергії у дипломних роботах бакалаврів-енергетиків

23 червня 2020

Нові підходи і альтернативні джерела енергії у дипломних роботах бакалаврів-енергетиків

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту завершилися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Вперше в історії кафедри, викладачі та їх підопічні зібралися не в улюбленій просторій аудиторії, а кожний біля свого екрану електронного гаджету. Як і на всіх випускових кафедрах університету, захисти відбувалися у форматі онлайн-відеоконференції з використанням платформи Zoom.

До складу Екзаменаційної комісії увійшли професор, к.т.н. Володимир Шестеренко, старший викладач Ігор Ізволенський, асистент кафедри Ірина Литвин. Очолив комісію завідувач кафедри, професор, д.т.н. Сергій Балюта.

Гостями захисту були викладачі кафедри і керівники здобувачів, професор Олександр Серьогін, доценти Юрій Чорний, Анатолій Замулко та Юлія Куєвда.

Після побажання успішного захисту, комісія заслухала виступи дипломантів. Здобувачі постаралися та створили яскраві презентації, щоб представити свої роботи. Поряд із офіційними кресленнями та схемами, присутні побачили чудові різнокольорові слайди, за допомогою яких здобувачі оформили вирішення спецпитання своїх дипломів.

Захисти відбулися у теплій і невимушеній обстановці, а випускники продемонстрували всі свої знання та вміння у проектуванні цехової мережі промислових підприємств. Окремою «родзинкою» стали кваліфікаційні роботи, виконані під керівництвом професора Олександра Серьогіна, адже вони були присвячені використанню альтернативних джерел енергії в Україні.

Рішенням Екзаменаційної комісії усі здобувачі отримали заслужені оцінки, а відмінники Валентина Жовтюк, Владислав Корнієнко, Олександр Соловйов та Андрій Шевченко підтвердили свої відмінні знання та заслужено отримають дипломи з відзнакою.

Викладачі пишаються своїми вихованцями, вітають їх із присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» і бажають їм підкорення нових вершин у професійній сфері та вдалого вступу до магістратури!

Опублікований: 23-06-2020
Читайте також:
Перелік галузей знань і спеціальностей вищої освіти гармонізований з Міжнародною стандартною класифікацією освіти

На Урядовому порталі оприлюднений гармонізований із Міжнародною стандартною класифікацією освіти перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої та вищої освіти в Україні. Тепер заклади освіти зазначатимуть у додатках до дипломів спеціальності за українським переліком та їхні міжнародні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перелік галузей знань і спеціальностей вищої освіти гармонізований з Міжнародною стандартною класифікацією освіти 29 липня 2021

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці

21 червня 2023 року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін взяли участь у науковому форумі «Протидія терористичним актам у міському середовищі», що у змішаному форматі відбувся в Українському державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці 22 червня 2023

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

На День рідного міста Сміла колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здійснив справжній фурор у центрі міста на бульварі Бобринського. Опівдні там була розкинута фото-зона, де з величезною насолодою робили світлини містяни, гості та всі бажаючі. Серед учасників фотосесії були помічені іноземці з Франції, США, Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 17 вересня 2018

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021