Н У Х Т

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі

18 листопада 2021

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі

16 листопада 2021 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування для викладачів і здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» відбулася гостьова лекція відомого фахівця в галузі мембранних процесів, головного інженера-технолога ТОВ «Вінкар Сістемс», доктора технічних наук Юрія Змієвського.

Тема лекції – «Інноваційне обладнання процесів мембранного розділення в харчовій промисловості».

У лекції викладено науково обґрунтований підхід до створення новітнього обладнання для зворотно-осмотичного очищення води для потреб харчової та фармацевтичної галузей промисловості. Лекція викликала велику зацікавленість учасників.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування висловлює щиру вдячність Юрію Змієвському, випускнику кафедри, та бажає йому подальших успіхів у розбудові такого необхідного напряму економіки України. 

Опублікований: 18-11-2021
Читайте також:
Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик взяла участь у Міжнародному економічному форумі «Економіка. Фінанси. Бізнес. Управління. Глобальні економічні виклики та можливості у цифрову епоху», що працював у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Освітяни, науковці, представники бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач 27 травня 2019

Плідна нарада зі стейкхолдером

2 грудня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась нарада зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», генеральним директором ТОВ «Шльосем Україна», головою Президі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна нарада зі стейкхолдером 07 грудня 2022

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО....

ЧИТАТИ ДАЛІ

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2021