Н У Х Т

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями

24 грудня 2019

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями. Начальник адміністративного відділу ТОВ «Еколан Інгредієнти» Катерина Левицька (випускниця кафедри) організувала ознайомлення з ТОВ «Перша приватна броварня» та з маргариновим заводом.

Основними напрямками діяльності ТОВ «Еколан Інгредієнти», яке презентувало екскурсії, є дистрибуція сировини та інгредієнтів для різних виробництв, кваліфіковані консультації технологів, індивідуальний підбір режиму оптимізації технологічного процесу, тощо.

Торгово-виробнича компанія «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!» – підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації напоїв натурального бродіння. Входить у четвірку лідерів пивного ринку України.

Студенти груп ТБ-3 і ТБ -4 ознайомилися з технологіями виробництва. Вони мали можливість побачити виробничі об'єкти та процеси. Після знайомства з виробництвом студенти поспілкувалися з керівництвом підприємств щодо умов праці та вакансій.

Кафедра вдячна своїй випускниці Катерині Левицькій за можливість для студентів знайомитися з провідними підприємствами галузі. 

Опублікований: 24-12-2019
Читайте також:
Магістранти – на фінішній прямій

У лютому для студентів магістратури настає тривожний період, адже незабаром день захисту диплому, і рівень підготовки кваліфікаційної роботи повинен відповідати необхідним вимогам. Саме тому 5 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист магістрантів, які навчаються за освітніми програмами «Промислова біотехнологія» та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти – на фінішній прямій 07 лютого 2019

Театр приходить до нашого здобувача

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом із наставницями академічних груп, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів долучилися до перегляду онлайн-вистави «Камінний господар» за мотивами драми Лесі Українки в сучасній інтерпретації режисера Івана Уривського. У центрі сюжету – спокусник Дон Жу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театр приходить до нашого здобувача 04 січня 2021

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар доцента Богдана Пащенка, який поділився власним досвідом використання сучасного програмного забезпечення та сервісів при викладанні. Під час семінару на тему «Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача» він розповів про н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача 24 березня 2025