Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями. Начальник адміністративного відділу ТОВ «Еколан Інгредієнти» Катерина Левицька (випускниця кафедри) організувала ознайомлення з ТОВ «Перша приватна броварня» та з маргариновим заводом.
Основними напрямками діяльності ТОВ «Еколан Інгредієнти», яке презентувало екскурсії, є дистрибуція сировини та інгредієнтів для різних виробництв, кваліфіковані консультації технологів, індивідуальний підбір режиму оптимізації технологічного процесу, тощо.
Торгово-виробнича компанія «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!» – підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації напоїв натурального бродіння. Входить у четвірку лідерів пивного ринку України.
Студенти груп ТБ-3 і ТБ -4 ознайомилися з технологіями виробництва. Вони мали можливість побачити виробничі об'єкти та процеси. Після знайомства з виробництвом студенти поспілкувалися з керівництвом підприємств щодо умов праці та вакансій.
Кафедра вдячна своїй випускниці Катерині Левицькій за можливість для студентів знайомитися з провідними підприємствами галузі.