Н У Х Т

Приймаємо дорогих гостей!

16 жовтня 2025

Приймаємо дорогих гостей!

Жовтень – місяць вшанування людей, чиє покликання творити. У першу неділю жовтня вітання приймають працівники освіти, що творять саму історію, випускаючи на широкі життєві шляхи фахівців, лідерів, особистостей. У третю – працівники харчової промисловості, завдяки тонкому смаку й творчому підходу яких ми маємо таке розмаїття харчових продуктів і напоїв. І обидва ці свята є знаковими для нашого університету. Харчовики – наші випускники, партнери й вірні друзі. Колектив НУХТ – осередок, що плекає покоління за поколінням нове поповнення для галузі. І є один день на рік, коли харчовики й освітяни зустрічаються в Альма матер – четвер напередодні професійного свята працівників харчової промисловості. Ця зустріч – нагода не тільки привітати один одного, але й поділитися здобутками, планами, ідеями, знайти підтримку або й нове партнерство.

Цьогоріч день харчовика припадає на 19 жовтня. А святкова атмосфера в університеті запанувала вже з самого ранку сьогодні. Неймовірні емоції подарувала виставка-дегустація промислових і крафтових виробників, з якої третій рік поспіль в університеті розпочинається Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», приурочений до Дня працівників харчової промисловості. Активності заходу завжди передбачають багато цікавих, корисних івентів і приємних сюрпризів – презентації успішних практик, жваві панельні дискусії на актуальні теми, плідний нетворкінг, знайомство з виробництвами, дегустації та відзнаки кращим із кращих.

Центральною подією дня стали урочистості в актовій залі університету. Багато щирих теплих слів вітань і побажань прозвучали і на адресу працівників галузі, і колективові університету. Працівники галузі й викладачі та співробітники НУХТ отримали подарунки у вигляді відзнак від керівництва держави, Уряду, Міністерства освіти і науки України, Київської обласної державної адміністрації. Крім того, ректор Олександр Шевченко вручив низку університетських нагород – нагрудних знаків, подяк і почесних грамот нашим партнерам-стейкхолдерам і працівникам університету.

А далі на всіх чекали найприємніші подарунки – музичні. Вокалісти Студії естрадного співу НУХТ під художнім керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку підготували чудовий концерт. Яскраві творчі номери стали чудовим завершенням цього теплого, сповненого щирими емоціями дня.

Сердечно вітаємо працівників харчової промисловості – наших випускників, колективи їхніх підприємств, наших партнерів-стейкхолдерів, усіх, хто навчає цим важливим технологіям, і хто навчається, щоб стати харчовиками, з професійним святом! Разом тримаємо освітній і харчовий фронт!

Опублікований: 16-10-2025
Читайте також:
Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 грудня 2024

Розвитком мовної компетентності першокурсників опікуються фахівці кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Студенти групи АК-1-1 разом із викладачем кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлією Калюжною завітали у кіно на прем’єру кінострічки «Бамблбі» («Bumblebee») мовою оригіналу. Цією прем’єрою першокурсники відзначили завершення свого першого навчального семестру. Уже за традицією був обраний фільм про порятунок світу зі щасливим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвитком мовної компетентності першокурсників опікуються фахівці кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 січня 2019

Наша студентка-переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка отримуватиме стипендію Президента України

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Анастасія Павлик (група 4-ХП-06) стала переможцем ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка. Анастасія – відмінниця навчання, неодноразовий переможець і призер ІІ етапу обласного конкурсу знавців з української мови та ІІ та ІIІ етапів мовно-літературного конкурсу ім. Ше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка-переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка отримуватиме стипендію Президента України 04 вересня 2018

Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства продовжуються захисти кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства». Майбутні фахівці на високому  рівні представляють результати своїх досліджень і розробок. Усі доповідачі чітко і лаконічно презен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки 22 лютого 2018