Н У Х Т

Приймаємо дорогих гостей!

16 october 2025

Приймаємо дорогих гостей!

Жовтень – місяць вшанування людей, чиє покликання творити. У першу неділю жовтня вітання приймають працівники освіти, що творять саму історію, випускаючи на широкі життєві шляхи фахівців, лідерів, особистостей. У третю – працівники харчової промисловості, завдяки тонкому смаку й творчому підходу яких ми маємо таке розмаїття харчових продуктів і напоїв. І обидва ці свята є знаковими для нашого університету. Харчовики – наші випускники, партнери й вірні друзі. Колектив НУХТ – осередок, що плекає покоління за поколінням нове поповнення для галузі. І є один день на рік, коли харчовики й освітяни зустрічаються в Альма матер – четвер напередодні професійного свята працівників харчової промисловості. Ця зустріч – нагода не тільки привітати один одного, але й поділитися здобутками, планами, ідеями, знайти підтримку або й нове партнерство.

Цьогоріч день харчовика припадає на 19 жовтня. А святкова атмосфера в університеті запанувала вже з самого ранку сьогодні. Неймовірні емоції подарувала виставка-дегустація промислових і крафтових виробників, з якої третій рік поспіль в університеті розпочинається Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», приурочений до Дня працівників харчової промисловості. Активності заходу завжди передбачають багато цікавих, корисних івентів і приємних сюрпризів – презентації успішних практик, жваві панельні дискусії на актуальні теми, плідний нетворкінг, знайомство з виробництвами, дегустації та відзнаки кращим із кращих.

Центральною подією дня стали урочистості в актовій залі університету. Багато щирих теплих слів вітань і побажань прозвучали і на адресу працівників галузі, і колективові університету. Працівники галузі й викладачі та співробітники НУХТ отримали подарунки у вигляді відзнак від керівництва держави, Уряду, Міністерства освіти і науки України, Київської обласної державної адміністрації. Крім того, ректор Олександр Шевченко вручив низку університетських нагород – нагрудних знаків, подяк і почесних грамот нашим партнерам-стейкхолдерам і працівникам університету.

А далі на всіх чекали найприємніші подарунки – музичні. Вокалісти Студії естрадного співу НУХТ під художнім керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку підготували чудовий концерт. Яскраві творчі номери стали чудовим завершенням цього теплого, сповненого щирими емоціями дня.

Сердечно вітаємо працівників харчової промисловості – наших випускників, колективи їхніх підприємств, наших партнерів-стейкхолдерів, усіх, хто навчає цим важливим технологіям, і хто навчається, щоб стати харчовиками, з професійним святом! Разом тримаємо освітній і харчовий фронт!

Published on: 16-10-2025
Read also:
Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак»

Здобувачі 4 курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скроцькою відвідали виробництво компанії «Фармак». На прохідній підприємства їх радо зустріла менеджерка з комунікацій Олена Колесник, яка провела вступний інструктаж з техніки безпеки і опікувалась юними...

READ YOURSELF

Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак» 04 october 2023

Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

READ YOURSELF

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 may 2019

Ланцюг створення вартості на платформах креативних індустрій відслідковували здобувачі-міжнародники з лекторкою з Вільнюського університету

У рамках дисципліни «Інвестування» нашим здобувачам-міжнародникам цікаву лекцію у онлайн-форматі прочитала докторантка Вільнюського університету Угне Павловайте (наукова керівниця – докторка, професорка Віргінія Юренієне). Тема «Value innovation in the platform of creative industries» пов’язана з інноваціями, ланцюгом створення вартості на платфор...

READ YOURSELF

Ланцюг створення вартості на платформах креативних індустрій відслідковували здобувачі-міжнародники з лекторкою з Вільнюського університету 08 december 2021