Н У Х Т

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

28 january 2019

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор».

Підприємство знаходиться в селищі Єрки Черкаської області і входить до агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт». Створене підприємство на базі колишнього комбікормового заводу, проте нині в його структуру входять два новозбудовані заводи – олійно-пресовий та олійно-екстракційний, а також сучасні елеватори.

Співробітники агрохолдингу забезпечили трансфер студентів на підприємство, а також до Києва, а керівництво підприємства організувало цікаву ознайомлювальну лекцію, у ході якої детально познайомили студентів з роботою кожного підрозділу.

Студентам особливо сподобався олійно-екстракційний завод, проте найбільше враження справила хімічна лабораторія, оснащена надсучасним обладнанням - хроматографом, спектрофотометром, інфрачервоним аналізатором для експрес-визначення хімічного складу насіння, автоматизованими аналізаторами визначення вмісту білків у сировині, у тому числі для визначення білків методом Дюма, автоматизованими установками для визначення олійності.

Викладачі кафедри й студенти щиро вдячні співробітникам «МХП» за цікаву, корисну інформацію й гостинність!

Published on: 28-01-2019
Read also:
Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої осві...

READ YOURSELF

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України 25 september 2023

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти

27 грудня на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення про акредитацію 14 освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету. Приємний новорічний подарунок у вигляді сертифікатів про акредитацію отримали гаранти та робочі групи з розроблення освітніх програ...

READ YOURSELF

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти 30 december 2022

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу

26 березня 2019 року в університеті розпочала роботу традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Як і у попередні роки у рамках конференції працює виставка сучасних технолог...

READ YOURSELF

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу 26 march 2019

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів

Для забезпечення належної професійної підготовки студентів однією з цілей кафедри фінансів є організація зустрічей із представниками компаній-лідерів ринку фінансових послуг. Визнаним лідером аудиторських і консалтингових послуг в Україні є компанія PwC (PricewaterhouseCoopers), яка пропонує безліч можливостей для професійного та особистісного роз...

READ YOURSELF

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів 15 april 2019