Н У Х Т

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

14 february 2025

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного лідера в області застосування промислової пневмоавтоматики.

Олександр Савчук продемонстрував роботу навчальних стендів «CAMOZZI», призначених для вивчення актуального напряму сьогодення – мехатроніки. Стенди оснащені повним набором комплектації для моделювання автоматизованих систем на базі пневматики та електропневматики. Фахівець розповів, як штучний інтелект і машинне навчання сприяють створенню роботів. Першокурсники розглянули основні види роботів – від промислових і побутових до медичних і навчальних.

ТОВ «CAMOZZI» – давній партнер нашого університету. Здобувачі освіти і викладачка вдячні компанії та Сергію Володіну і Олександру Савчуку за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Published on: 14-02-2025
Read also:
Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

У рамках освітньої програми «Менеджмент персоналу» стартував новий сезон проєкту HR check – виїзні заняття для студентів у офісах провідних українських компаній із метою дослідження їх робочих просторів, корпоративної культури та спілкування з HR-фахівцями про інсайди роботи в професії. У вересні за ініціативи викладачок кафедри економіки праці та...

READ YOURSELF

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами 26 september 2025

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 122-те місце (у січні 2019-го – 132-е) у світі серед 2664 учасників і 7 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за п...

READ YOURSELF

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу 08 august 2019

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

READ YOURSELF

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 january 2023