Н У Х Т

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

14 february 2025

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного лідера в області застосування промислової пневмоавтоматики.

Олександр Савчук продемонстрував роботу навчальних стендів «CAMOZZI», призначених для вивчення актуального напряму сьогодення – мехатроніки. Стенди оснащені повним набором комплектації для моделювання автоматизованих систем на базі пневматики та електропневматики. Фахівець розповів, як штучний інтелект і машинне навчання сприяють створенню роботів. Першокурсники розглянули основні види роботів – від промислових і побутових до медичних і навчальних.

ТОВ «CAMOZZI» – давній партнер нашого університету. Здобувачі освіти і викладачка вдячні компанії та Сергію Володіну і Олександру Савчуку за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Published on: 14-02-2025
Read also:
Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету

26 травня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Ректор університету, професор Олександр Шевченко розпочав його з привітання усіх присутніх і розповіді про життєдіяльність університету протягом останніх трьох місяців. Очільник нашого вишу висловив подяку працівникам господарчих служб, які з 24 лютого цілодоб...

READ YOURSELF

Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету 26 may 2022

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України»

22 січня на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України». Онлайн-акція проходила за підтримки проєктів Жана Моне програми ЄС Еразмус+, що реалізуються на кафедрі, і була спрямована на розвиток активної співпраці між...

READ YOURSELF

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України» 25 january 2022

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

READ YOURSELF

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 april 2020

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

READ YOURSELF

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 december 2021