Н У Х Т

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 june 2020

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із 31 закладу вищої освіти. У зв’язку з карантинними обмеженнями, підсумкова науково-практична конференція, де фіналісти мали захищати свої роботи, не проводилася. Переможці були визначені на підставі рішення галузевої конкурсної комісії, що забезпечила анонімне рецензування поданих на конкурс робіт не менше ніж двома авторитетними фахівцями.

Надзвичайно приємно, що за результатами роботи незалежних експертів і галузевої конкурсної комісії наша студентка стала переможницею конкурсу і нагороджена Дипломом І ступеня.

Наукову роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням ультразвуку» Надія виконала під керівництвом в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, професора Віктора Доценка і асистента Юлії Мирошник.

У науковій роботі магістранткою на основі теоретичних і експериментальних досліджень науково обґрунтовано і удосконалено технологію масляних бісквітних напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з використанням ультразвуку. Це дозволяє пришвидшити процес приготування за рахунок скорочення часу збивання яєчно-цукрової суміші та екстракції жиророзчинних нутрієнтів рослинної сировини в жирове середовище.

Результати наукової роботи опубліковані у наукових виданнях та впроваджені у виробничих умовах закладів ресторанного господарства м. Києва.

Вітаємо магістрантку і її наукових керівників із цією вагомою перемогою!

Published on: 25-06-2020
Read also:
Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

READ YOURSELF

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 april 2023

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

READ YOURSELF

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 september 2019

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

READ YOURSELF

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 march 2020