Н У Х Т

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 червня 2020

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із 31 закладу вищої освіти. У зв’язку з карантинними обмеженнями, підсумкова науково-практична конференція, де фіналісти мали захищати свої роботи, не проводилася. Переможці були визначені на підставі рішення галузевої конкурсної комісії, що забезпечила анонімне рецензування поданих на конкурс робіт не менше ніж двома авторитетними фахівцями.

Надзвичайно приємно, що за результатами роботи незалежних експертів і галузевої конкурсної комісії наша студентка стала переможницею конкурсу і нагороджена Дипломом І ступеня.

Наукову роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням ультразвуку» Надія виконала під керівництвом в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, професора Віктора Доценка і асистента Юлії Мирошник.

У науковій роботі магістранткою на основі теоретичних і експериментальних досліджень науково обґрунтовано і удосконалено технологію масляних бісквітних напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з використанням ультразвуку. Це дозволяє пришвидшити процес приготування за рахунок скорочення часу збивання яєчно-цукрової суміші та екстракції жиророзчинних нутрієнтів рослинної сировини в жирове середовище.

Результати наукової роботи опубліковані у наукових виданнях та впроваджені у виробничих умовах закладів ресторанного господарства м. Києва.

Вітаємо магістрантку і її наукових керівників із цією вагомою перемогою!

Опублікований: 25-06-2020
Читайте також:
«Смачний» маркетинг і якірний продукт: лайфхаки та цікавинки від наших маркетологів

«Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі» – тема, що не змогла обмежитись одним засіданням, адже, крім «перших страв», є багато смачних пропозицій. Тому здобувачі освіти й викладачі зібралися знову, щоб заслухати лайфхаки та цікавинки від учасників студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Результати маркетингових дослід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» маркетинг і якірний продукт: лайфхаки та цікавинки від наших маркетологів 06 квітня 2023

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ

17 грудня відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ, участь у якому також взяли ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з навчально-педагогічної діяльності та розвитку Олександр Бессараб, прорект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ 17 грудня 2019

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам. Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі. Ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 15 квітня 2019