Творчий колектив Студентського центру патріотичного виховання і культурного розвитку щиро вітає колектив університету з прийдешніми святами – Різдвом Христовим і Новим роком!
25 грудня 2024
Творчий колектив Студентського центру патріотичного виховання і культурного розвитку щиро вітає колектив університету з прийдешніми святами – Різдвом Христовим і Новим роком!
Українська спільнота Casers пропонує викладачам вишів взяти участь у проекті СASERS for Universities, де представники бізнесу чи влади створять для них бізнес-кейс і передадуть для реалізації. Проект зацікавить викладачів, які шукають цікавий контент для викладання своєї дисципліни або хочуть додати інтерактиву в заняття. Основними темами кейсів є...
ЧИТАТИ ДАЛІCasers ініціювала проект, де за заявкою викладачів вишів створюються кейси для використання у навчальному процесі 06 лютого 2018
За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...
ЧИТАТИ ДАЛІЗростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 лютого 2023
За ініціативи наставників академічних груп студентів ГС-1-7 і ГС-1-9 Андрія Собіна і Олени Тищенко першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали до своїх рідних освітніх закладів із профорієнтаційним візитом. Здобувачка освіти Вікторія Атаманська (група ГС-1-7) побувала в Оратівському ліцеї Вінницького району Вінницької обл...
ЧИТАТИ ДАЛІНовий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації 24 вересня 2024
Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції...
ЧИТАТИ ДАЛІЯк мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 28 вересня 2021
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом!