Н У Х Т

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

01 лютого 2021

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випускників коледжів і технікумів, що хочуть продовжити здобуття вищої освіти, і їх батьків. Їм на допомогу приходять Дні відкритих дверей, які цього року, з огляду на загальну карантинну обстановку, змінили свій формат на онлайн.

30 січня 2021р. у режимі Zoom-конференції відбулося онлайн-знайомство майбутніх вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ).

У заході брали участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора, завідувачі кафедр і викладачі, відповідальні за профорієнтаційну роботу. До спільної роботи долучилися представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальний секретар Надія Івчук і заступник відповідального секретаря Вадим Серпученко.

Настрій спілкуванню задав перегляд відеоролика про НУХТ, де у головній ролі знявся випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства ННІ ХТ, а нині аспірант університету Євген Амаріца.

Далі Оксана Кочубей-Литвиненко виступила з презентацією про інститут, упродовж якої учасники заходу змогли ознайомитись із перевагами престижних і затребуваних на ринку праці спеціальностей, перспективами навчання, аспектами матеріального та технічного забезпечення кафедр інституту. Всі учасники конференції також познайомилися із насиченим і цікавим культурно-масовим життям наших здобувачів освіти.

У чаті конференції школярі активно задавали найрізноманітніші питання щодо вступу, навчання, наукової роботи, академічної мобільності, військової підготовки, громадського життя, на які одержували вичерпні відповіді від представників Приймальної комісії НУХТ і заступниці директорки ННІ ХТ Анастасії Пухляк.

Неабиякий інтерес викликав перегляд відеоролика про Навчально-науковий інститут харчових технологій, де віртуально можна було відчути дух науки на випускових кафедрах, під час виконання науково-дослідних робіт у спеціально обладнаних лабораторіях, оснащених відповідним устаткуванням та пілотними і напівпромисловими установками.

Наступним етапом заходу стало знайомство з особливостями вступної кампанії 2021 року.

Про можливість отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО для вступників до НУХТ, узявши участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, розповів Ігор Кроніковський. Він же анонсував безкоштовну підготовку до здачі ЗНО по хімії на хімічних лекторіях кафедри харчової хімії НУХТ.

Родзинкою заходу став завершальний відеоролик, в якому успішні випускники ННІ ХТ, які зараз обіймають керівні посади у різних галузях харчової промисловості, ділилися спогадами про навчання й розповідали про своє сходження кар’єрними сходами.  

Наприкінці зустрічі гості інституту отримали запрошення на онлайн-День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 6 лютого 2021 року.

Керівництво та представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій сподіваються, що ця зустріч була корисною та пізнавальною для всіх її учасників, і з нетерпінням чекають на зустріч з ними, уже в якості своїх вступників.

Відеозапис заходу

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Здорове харчування та фізична рекреація

Під патронатом ректора Олександра Шевченка, голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України, керівника проєкту конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» Юрія Задніпряного, міжнародної громадської організації «Хартфулнес Інститут» та за ініціативи кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування та фізична рекреація 09 липня 2025

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 15 березня 2024 р., на 74-му році, обірвалося життя професора кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, засновника факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ельперіна Ігоря Володимировича. Упродовж 2000-2005 рр. він був деканом новоствореного факультету автоматизації і комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу 15 березня 2024

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

До Дня відкритих дверей факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) підготував для гостей цікавий і смачний майстер-клас «Масляна – традиції та сучасність». Організатори – кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедра готельно-ресторанної справи. Цього дня у лабораторії З-17, де проходив майстер-клас, студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 05 березня 2019

У Науково-технічній бібліотеці університету працює тематична книжкова виставка з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Щороку наприкінці квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У цьому році він проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». За останніми оцінками Міжнародної організації праці через нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання щорічно помирають 2,78 мільйони працівників. Близько 2,4 мільйонів (86,3%) смертей викликані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету працює тематична книжкова виставка з нагоди Всесвітнього дня охорони праці 14 травня 2018