Н У Х Т

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

01 лютого 2021

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випускників коледжів і технікумів, що хочуть продовжити здобуття вищої освіти, і їх батьків. Їм на допомогу приходять Дні відкритих дверей, які цього року, з огляду на загальну карантинну обстановку, змінили свій формат на онлайн.

30 січня 2021р. у режимі Zoom-конференції відбулося онлайн-знайомство майбутніх вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ).

У заході брали участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора, завідувачі кафедр і викладачі, відповідальні за профорієнтаційну роботу. До спільної роботи долучилися представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальний секретар Надія Івчук і заступник відповідального секретаря Вадим Серпученко.

Настрій спілкуванню задав перегляд відеоролика про НУХТ, де у головній ролі знявся випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства ННІ ХТ, а нині аспірант університету Євген Амаріца.

Далі Оксана Кочубей-Литвиненко виступила з презентацією про інститут, упродовж якої учасники заходу змогли ознайомитись із перевагами престижних і затребуваних на ринку праці спеціальностей, перспективами навчання, аспектами матеріального та технічного забезпечення кафедр інституту. Всі учасники конференції також познайомилися із насиченим і цікавим культурно-масовим життям наших здобувачів освіти.

У чаті конференції школярі активно задавали найрізноманітніші питання щодо вступу, навчання, наукової роботи, академічної мобільності, військової підготовки, громадського життя, на які одержували вичерпні відповіді від представників Приймальної комісії НУХТ і заступниці директорки ННІ ХТ Анастасії Пухляк.

Неабиякий інтерес викликав перегляд відеоролика про Навчально-науковий інститут харчових технологій, де віртуально можна було відчути дух науки на випускових кафедрах, під час виконання науково-дослідних робіт у спеціально обладнаних лабораторіях, оснащених відповідним устаткуванням та пілотними і напівпромисловими установками.

Наступним етапом заходу стало знайомство з особливостями вступної кампанії 2021 року.

Про можливість отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО для вступників до НУХТ, узявши участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, розповів Ігор Кроніковський. Він же анонсував безкоштовну підготовку до здачі ЗНО по хімії на хімічних лекторіях кафедри харчової хімії НУХТ.

Родзинкою заходу став завершальний відеоролик, в якому успішні випускники ННІ ХТ, які зараз обіймають керівні посади у різних галузях харчової промисловості, ділилися спогадами про навчання й розповідали про своє сходження кар’єрними сходами.  

Наприкінці зустрічі гості інституту отримали запрошення на онлайн-День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 6 лютого 2021 року.

Керівництво та представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій сподіваються, що ця зустріч була корисною та пізнавальною для всіх її учасників, і з нетерпінням чекають на зустріч з ними, уже в якості своїх вступників.

Відеозапис заходу

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися онлайн-захисти виробничих практик здобувачами 1 та 2 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеня «Магістр». Під час практик здобувачі дистанційно досліджувати проблематику туристичної та готельної діяльностей, яку висвітлили у своїх звітах. Також відвідували онлайн конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу 02 липня 2020

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду

Днями до дирекції Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) зі словами вдячності завітала випускниця механічного факультету НУХТ, а нині – голова благодійного фонду «Від мрії до реальності» Анастасія Ставнічук. Вже тривалий час дирекція ННІТІ співпрацює з фондом, який займається підтримкою та організацією вели...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду 11 квітня 2018

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни

15-17 листопада 2018 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра - День студента 2018», традиційним учасником якої є наш університет. Організатор виставки – Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни 15 листопада 2018

Математичні успіхи наших студентів

24 квітня в м. Ужгород відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Закарпатської області. Команда Свалявського технічного коледжу НУХТ показала добрі результати зайнявши призові місця. Вітаємо переможців Баркасі Саболча (ІІ місце) та Євгенію Дудаш (ІІ місце)! Бажаємо нашим студентам так тримат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичні успіхи наших студентів 25 квітня 2019