Н У Х Т

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

01 лютого 2021

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випускників коледжів і технікумів, що хочуть продовжити здобуття вищої освіти, і їх батьків. Їм на допомогу приходять Дні відкритих дверей, які цього року, з огляду на загальну карантинну обстановку, змінили свій формат на онлайн.

30 січня 2021р. у режимі Zoom-конференції відбулося онлайн-знайомство майбутніх вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ).

У заході брали участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора, завідувачі кафедр і викладачі, відповідальні за профорієнтаційну роботу. До спільної роботи долучилися представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальний секретар Надія Івчук і заступник відповідального секретаря Вадим Серпученко.

Настрій спілкуванню задав перегляд відеоролика про НУХТ, де у головній ролі знявся випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства ННІ ХТ, а нині аспірант університету Євген Амаріца.

Далі Оксана Кочубей-Литвиненко виступила з презентацією про інститут, упродовж якої учасники заходу змогли ознайомитись із перевагами престижних і затребуваних на ринку праці спеціальностей, перспективами навчання, аспектами матеріального та технічного забезпечення кафедр інституту. Всі учасники конференції також познайомилися із насиченим і цікавим культурно-масовим життям наших здобувачів освіти.

У чаті конференції школярі активно задавали найрізноманітніші питання щодо вступу, навчання, наукової роботи, академічної мобільності, військової підготовки, громадського життя, на які одержували вичерпні відповіді від представників Приймальної комісії НУХТ і заступниці директорки ННІ ХТ Анастасії Пухляк.

Неабиякий інтерес викликав перегляд відеоролика про Навчально-науковий інститут харчових технологій, де віртуально можна було відчути дух науки на випускових кафедрах, під час виконання науково-дослідних робіт у спеціально обладнаних лабораторіях, оснащених відповідним устаткуванням та пілотними і напівпромисловими установками.

Наступним етапом заходу стало знайомство з особливостями вступної кампанії 2021 року.

Про можливість отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО для вступників до НУХТ, узявши участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, розповів Ігор Кроніковський. Він же анонсував безкоштовну підготовку до здачі ЗНО по хімії на хімічних лекторіях кафедри харчової хімії НУХТ.

Родзинкою заходу став завершальний відеоролик, в якому успішні випускники ННІ ХТ, які зараз обіймають керівні посади у різних галузях харчової промисловості, ділилися спогадами про навчання й розповідали про своє сходження кар’єрними сходами.  

Наприкінці зустрічі гості інституту отримали запрошення на онлайн-День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 6 лютого 2021 року.

Керівництво та представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій сподіваються, що ця зустріч була корисною та пізнавальною для всіх її учасників, і з нетерпінням чекають на зустріч з ними, уже в якості своїх вступників.

Відеозапис заходу

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста. Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи 01 листопада 2024

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у зміша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 08 червня 2021

Ораторському мистецтву вчилися студенти хіміки-технологи

Формат майстер-класів в опануванні чогось цікавого став доволі популярним сьогодні в університеті. Останній приклад – наші хіміки-технологи. Вони повірили у свої сили, підвищили рівень володіння власними здібностями та отримали з перших рук від відомої теле- та радіоведучої знання з ораторського мистецтва, що було дуже корисно. Наталія Махно, як  т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ораторському мистецтву вчилися студенти хіміки-технологи 08 червня 2018

Роби, що можеш, із тим, що маєш, там, де ти є…

Працівники й студенти Полтавського фахового коледжу нашого університету вкотре долучились до волонтерської допомоги військовим Збройних Сил України, що захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Із початком активної фази російсько-української війни в гуртожитку закладу освіти було організоване плетіння маскувальних сіток. Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роби, що можеш, із тим, що маєш, там, де ти є… 29 квітня 2022