Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів.
Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологічним етапом фрезерування і особливостями роботи фризера періодичної дії. Слухачі самостійно розрахували рецептуру морозива і під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьмак виготовили молочне імбирне морозиво з корицею із натуральних інгредієнтів. Десертний продукт із ніжною консистенцією студенти оцінили на відповідність нормативній документації і, звісно, продегустували. Ароматне морозиво з насиченим смаком і пікантною імбирною ноткою вразило дегустаторів. Присутні на занятті експериментували, насолоджувалися процесом виробництва і дегустації морозива власного виробництва.
Тепер слухачі освітньої професійної програми зможуть розробити авторське морозиво і оригінальні десерти для закладів ресторанного господарства, зокрема і спеціалізованих кафе-морозиво.
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний колективу кафедри технології молока і молочних продуктів за пізнавальний майстер-клас!