Н У Х Т

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

14 серпня 2023

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували власні інформаційні продукти – науково-бібліографічні покажчики. Їх перелік представлено у розділі «Видання НТБ» на сайті бібліотеки.

Головна мета покажчика – сприяти спеціалістам галузі у виборі літератури для вивчення питань у тому аспекті, який визначається темою покажчика.

Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела – наукові, навчальні, довідкові видання, автореферати, дисертації, статті. У покажчику використовується система гіперпосилань на електронні версії документів.

Джерелознавчою базою бібліографічних покажчиків стали: фонди Науково-технічної бібліотеки НУХТ, бази даних наукової бібліотеки ім. В.І. Вернадського та інших провідних наукових бібліотек, літописи Книжкової палати України.

Докладніше тут.

Опублікований: 14-08-2023
Читайте також:
Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців

20-21 листопада 2019 року в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців 25 листопада 2019

Інтерактивний формат свята для першокурсників

Щорічно 27 вересня у світі відзначають Всесвітній день туризму – визначний день для усіх, хто любить мандри. І хоч через карантинні обмеження відсвяткувати цей день у традиційно грандіозному форматі з яскравими дійствами на території університету не вдалося, кафедра туристичного та готельного бізнесу не могла залишитись осторонь свого улюбленого св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний формат свята для першокурсників 29 вересня 2020

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною. Компанія «Лантманнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти 30 вересня 2021

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка». Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 14 червня 2023