Н У Х Т

Не навчанням єдиним…

21 жовтня 2025

Не навчанням єдиним…

Дозвілля здобувачів освіти університету – цікаве й різноманітне. Наша талановита молодь успішно поєднує навчання з високим мистецтвом, спортом, громадською або волонтерською діяльністю.

18 жовтня 2025 року другокурсниця освітньо-професійної програми «Туризм і рекреація» Ангеліна Куценко виступила у складі молодіжної трупи всесвітньовідомого Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського на ювілейному концерті Григорія Верьовки.

Цей мистецький захід ще раз підтвердив незламну силу української культури та її здатність об’єднувати найкращих майстрів для створення незабутніх вражень.

Пишаємося нашою студенткою, що гідно представила наш університет на головній сцені країни!

Опублікований: 21-10-2025
Читайте також:
Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

14 березня у межах сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль. Слухачі програми разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і модераторкою програми Тетяною Сильчук мали унікальну можливість заглянути за лаштунки виробництва крафтового підприємства «М'ясоріг». Вони дізналися про всі ета...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 17 березня 2025

Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі

Уже добігає кінця навчальний семестр, а здобувачі-біотехнологи 3 курсу навчання відточують практичні навички культивування біологічних агентів у рамках вивчення дисципліни «Загальна біотехнологія». У цьому їм активно допомагають викладачі, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Пенчук та Юрій Резніченко. Зокрема, на минулому лабораторно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі 08 грудня 2020