Н У Х Т

Гаранти освітніх програм розвивають soft skills

10 вересня 2024

Гаранти освітніх програм розвивають soft skills

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту, гарантка бакалаврської  освітньої програми «Менеджмент» Світлана Дунда пройшла програму підвищення кваліфікації EDUPRO англійською мовою від SoftServe за підтримки Erasmus+, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України.

Семінари програми, що проводилися викладачами університетів і практиків бізнесу з Європи, були присвячені розвитку soft skills – основних навичок спілкування. У сучасному середовищі ці навички мають вирішальне значення для ефективного спілкування, сприяння критичному мисленню та створення інноваційної навчальної атмосфери, що є важливим для розвитку здобувачів освіти.

Отримані знання впроваджуватимуться у навчальний процес нашого університету.

Опублікований: 10-09-2024
Читайте також:
Профорієнтація відчиняє університет вступникам

Колектив кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління велику увагу приділяє пошуку найкращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для залучення їх до вступу на навчання в наш університет. На кафедрі використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи, і одна з них – зустрічі зі старшокласниками, як безпосере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація відчиняє університет вступникам 24 січня 2020

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця» 31 січня 2017

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». У цьому навчальному році конкурс відбувся в травні серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 30 травня 2022

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 листопада 2022