Н У Х Т

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 вересня 2019

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики.

Не винятком став і початок цього навчального року. Для того, щоб дати поштовх в успішне майбутнє молодим спеціалістам кафедри, відбулася чергова зустріч студентів 3-го, 4-го курсу та магістрантів із представниками підприємства ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому.

На початку зустрічі менеджери з персоналу розповіли про діяльність підприємства, новітні технології, запроваджені на ньому. Зазначили, що це перша в Україні компанія, яка вирощує курчат-бройлерів без антибіотиків і стимуляторів росту. Пріоритетними напрямками діяльності компанії є птахівництво та виробництво комбікормів. Продукція, яку виробляє компанія, виходить під торговими марками «Чеботурка», «Епікур». Підприємство досить швидко розвивається, наразі будується новий цех із новітнім європейським обладнанням, який є перспективним варіантом для працевлаштування.

Студентам детально розповіли про вимоги до компетенції випускників, про всі особливості та складність роботи, адже керівники підприємства дуже зацікавлені в поповненні свого штату молодими спеціалістами. Представники наголосили, що підприємство для забезпечення стабільного процесу виробництва із впровадженням новітніх технологій, активно займається підвищенням кваліфікації своїх співробітників, відправляючи їх на численні тренінги, в тому числі за кордоном.

Рекомендації від представників підприємства були актуальними, та й атмосфера в аудиторії сприяла дружній бесіді. Їх пропозиції викликали неабиякий інтерес у студентів. Студенти активно цікавилися відкритими вакансіями, умовами праці, можливостями кар’єрного зростання.

Після завершення заходу студенти скористалися нагодою поспілкуватися з роботодавцями, заповнити анкети та отримати необхідні консультації, а роботодавці наголосили, що зацікавлені в студентах саме нашого навчального закладу.

Щиро бажаємо їм високих здобутків у професії та кар’єрного зростання!

Опублікований: 20-09-2019
Читайте також:
Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення

Осінь – барвиста і чудова пора, якою потрібно насолоджуватись. Ось і студенти групи ХЧ-3-14ск разом зі своїм наставником, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганною Березовою відвідали Ботанічний сад імені О. Фоміна. Студенти пройшлись парковою зоною та у науковій зоні мали змогу побачити дивовижні рослини з тропічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення 18 вересня 2019

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

Вчимося долати сьогоднішні виклики заради кращого майбутнього! Доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, Оксана Вашека та Богдан Пащенко взяли активну участь у LEAN Global Connection 2023 – найбільшому у світі онлайн-заході з ощадливого виробництва та LEAN-мислення. Протягом останнього десятиліття людство стикається із все біль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023 30 листопада 2023

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування»

30 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбулася конференція з ресторанних інновацій «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO. Конференція була присвячена сучасним ресторанним трендам та інноваціям, практичним аспектам, що інтегруються у сучасному українському ресторанному бізнесі. Експерти з України та Британії ділилися своїм вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» 31 жовтня 2023

Про почуття англійською

Вивчення іноземної мови базується на чотирьох основних принципах: читання, письмо, говоріння та сприйняття мови на слух. Ні для кого не секрет, що опанувати останнє – найскладніше. Можна мати чималий словниковий запас, добре говорити і читати, але досить важко розпізнавати знайомі слова в потоці мовлення (не кажучи вже про незнайомі). Існує декільк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про почуття англійською 30 жовтня 2020