Н У Х Т

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 вересня 2019

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики.

Не винятком став і початок цього навчального року. Для того, щоб дати поштовх в успішне майбутнє молодим спеціалістам кафедри, відбулася чергова зустріч студентів 3-го, 4-го курсу та магістрантів із представниками підприємства ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому.

На початку зустрічі менеджери з персоналу розповіли про діяльність підприємства, новітні технології, запроваджені на ньому. Зазначили, що це перша в Україні компанія, яка вирощує курчат-бройлерів без антибіотиків і стимуляторів росту. Пріоритетними напрямками діяльності компанії є птахівництво та виробництво комбікормів. Продукція, яку виробляє компанія, виходить під торговими марками «Чеботурка», «Епікур». Підприємство досить швидко розвивається, наразі будується новий цех із новітнім європейським обладнанням, який є перспективним варіантом для працевлаштування.

Студентам детально розповіли про вимоги до компетенції випускників, про всі особливості та складність роботи, адже керівники підприємства дуже зацікавлені в поповненні свого штату молодими спеціалістами. Представники наголосили, що підприємство для забезпечення стабільного процесу виробництва із впровадженням новітніх технологій, активно займається підвищенням кваліфікації своїх співробітників, відправляючи їх на численні тренінги, в тому числі за кордоном.

Рекомендації від представників підприємства були актуальними, та й атмосфера в аудиторії сприяла дружній бесіді. Їх пропозиції викликали неабиякий інтерес у студентів. Студенти активно цікавилися відкритими вакансіями, умовами праці, можливостями кар’єрного зростання.

Після завершення заходу студенти скористалися нагодою поспілкуватися з роботодавцями, заповнити анкети та отримати необхідні консультації, а роботодавці наголосили, що зацікавлені в студентах саме нашого навчального закладу.

Щиро бажаємо їм високих здобутків у професії та кар’єрного зростання!

Опублікований: 20-09-2019
Читайте також:
Першачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки занурилися у навчання

Першокурсники-бакалаври кафедри мехатроніки та пакувальної техніки розпочали своє навчання. У перший день навчального року вони познайомилися з гарантами освітніх програм «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» – завідувачкою кафедри, професоркою Людмилою Кривопляс-Володіною та «Прикладна механіка» – проректором з наукової роботи, доценто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки занурилися у навчання 02 вересня 2025

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко, сповнена турбот про початок нового навчального року, взяла участь у роботі щорічних методичних семінарів із комунікативного підходу до викладання. Захід був організований International Language Centre (ILC) – популярним центром викладання англійської мови д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 вересня 2019

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Вирішивши додати яскравості у повсякдення, наші викладачі віртуально завітали на заняття студентів Бердичівського коледжу промисловості економіки і права, де фахівчиня у галузі полімерної упаковки, доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик подискутувала зі здобувачами на тему «Художні засоби поліграфічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 24 грудня 2021

Іще одне прощання…

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників із отриманням кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» і присвоєнням кваліфікації «технік-технолог з технології харчування» та побажав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іще одне прощання… 06 лютого 2020