Н У Х Т

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування

07 грудня 2021

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування

3 грудня 2021 року в Університеті Григорія Сковороди у Переяславі відбулася IІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземної мови і перекладу в Україні та за її межами», у якій взяла участь докторка філософських наук, доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування Ольга Нежива, та на пленарному засіданні виступила з доповіддю «Сучасні підходи викладання іноземної мови у закладах вищої освіти».

Ольга Нежива розповіла про сучасні підходи, які використовуються для вивчення іноземної мови у закладах вищої освіти та формують необхідні комунікативні спроможності в сферах професійного і ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; опанування новітньої фахової інформації через іноземні джерела. Крім того, Ольга Нежива підкреслила у своєму виступі, що використання нових підходів на заняттях з іноземної мови не тільки робить навчання цікавішим, креативним, але сприяє кращому засвоєнню матеріалу студентами, що у підсумку показує суттєво вищий рівень набутих знань з іноземної мови у значної кількості студентів.

Протягом пленарного засідання учасники конференції з України та зарубіжжя ділилися своїм впровадженим, успішним досвідом методики навчання іноземної мови та перекладу.

Опублікований: 07-12-2021
Читайте також:
Не лише в аудиторіях навчаються наші студенти-маркетологи

Колектив кафедри маркетингу не втрачає можливості створити здобувачам цікаві та безпечні умови навчання, зокрема звести їхнє перебування у закритих приміщеннях до мінімуму. Перше практичне заняття з дисципліни «Копірайтинг та візуалізація інформації» студенти-маркетологи другого курсу провели за межами університету, смакуючи граніт науки на свіжому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише в аудиторіях навчаються наші студенти-маркетологи 04 вересня 2020

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 березня 2024

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» , метою якої було підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців і пошук обдарованої студентської молоді. В інтелектуальному змаганні взяли участь 15 здобувачів-бакалаврів і 13 здобувачів-магістрантів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 березня 2025

Стандарти обслуговування у «Хаятт Рідженсі Київ» та корпоративні правила поведінки його працівників вивчали студенти

11 листопада 2019 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» разом із асистентом кафедри туристичного та готельного бізнесу Ольгою Дмитрієвською відвідали 5-зірковий готель «Хаятт Рідженсі», розташований у самому центрі Києва. Студенти ознайомились із номерним фондом готелю, який налічує 234 комфортабельних номери, включаючи 25 номерів люкс, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стандарти обслуговування у «Хаятт Рідженсі Київ» та корпоративні правила поведінки його працівників вивчали студенти 12 листопада 2019