Н У Х Т

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

18 січня 2019

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ).

Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху кафе та виробництвом молочних продуктів: молока коров’ячого пастеризованого; молока питного зі смородиною, какао, кокосом і мигдалем; йогурту; кефіру; сиру кисломолочного та десертів на його основі; сиру халумі та філаделфія; вершкового масла полуничного та томатного.

Наостанок, студенти продегустували зразки отриманої готової молочної продукції.

Завдяки цьому заняттю, другокурсники отримали позитивні враження від наочного знайомства з виробництвом, переробленням молока й роботою технологічного обладнання молокопереробних підприємств.

Опублікований: 18-01-2019
Читайте також:
Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених

Рада молодих вчених НУХТ внесена до Реєстру Рад молодих вчених України. Станом на 2 серпня у Реєстрі понад 200 об'єднань молодих науковців, які мають спільні ідеї, цілі та шляхи їх реалізації. Можливості, які відкриває цей Реєстр: - звернутися до Ради молодих вчених у своєму закладі/установі/інституції, долучитися до її роботи, отримати інформаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених 20 серпня 2021

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

Ліцеїсти Фастова завітали до біотехнологів

Нещодавно профорієнтаційний десант кафедри біотехнології і мікробіології розширював кордони своєї діяльності на фастівщині, а вже наприкінці осінніх канікул до університету завітали гості з числа нових фастівських друзів – делегація учнів старших класів Фастівського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2» разом із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцеїсти Фастова завітали до біотехнологів 12 листопада 2018