Н У Х Т

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

18 січня 2019

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ).

Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху кафе та виробництвом молочних продуктів: молока коров’ячого пастеризованого; молока питного зі смородиною, какао, кокосом і мигдалем; йогурту; кефіру; сиру кисломолочного та десертів на його основі; сиру халумі та філаделфія; вершкового масла полуничного та томатного.

Наостанок, студенти продегустували зразки отриманої готової молочної продукції.

Завдяки цьому заняттю, другокурсники отримали позитивні враження від наочного знайомства з виробництвом, переробленням молока й роботою технологічного обладнання молокопереробних підприємств.

Опублікований: 18-01-2019
Читайте також:
Сьогодні завершується приймання заяв до магістратури

Сьогодні відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів університету завершать приймання заяв на бюджет і контракт від вступників до магістратури. Бюджетні місця розподілятимуться за алгоритмом адресного розміщення державного і регіонального замовлень. Тобто, до нашого університету будуть рекомендовані ті вступники з найкращими кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні завершується приймання заяв до магістратури 22 серпня 2024

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому

24 травня 2025 року, попри нічну атаку на Київ, 47 викладачів і співробітників нашого університету вирушили у одноденний тур «Квіти Катерини Білокур», організований Профкомом співробітників НУХТ. Маршрут пролягав через Київ, Богданівку та Яготин, пропонуючи учасникам відпочинок у місці спокою та гармонії, а екскурсоводкою виступила доцентка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому 27 травня 2025

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019

Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи

Конфлікт – те, з чим людині доводиться стикатися доволі часто. Тому, важливо вміти правильно поводитися в конфліктних ситуаціях і безпечно з них виходити. Як залишатися ефективним комунікатором навіть у конфліктній ситуації та що треба знати, аби ви керували конфліктом, а не конфлікт вами дізналися здобувачі вищої освіти факультету біотехнології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи 23 листопада 2022