Н У Х Т

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію

10 липня 2018

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію

12 липня в електронних кабінетах вступників буде відкрита можливість подання заяв на вступ. МОН наполегливо просить абітурієнтів, які вже зареєстрували електронні кабінети та завантажили в них документи, перед поданням заяв перевірити внесену інформацію.

Йдеться про середній бал атестата, який цього року вступники мають розраховувати самостійно, контактні номери телефонів і завантажені файли: фото, додаток до атестата, а також документ про підтвердження реєстрації в селі, якщо вступник претендує на отримання сільського коефіцієнта.

Перевірити коректність інформації та доданих файлів обов’язково потрібно до! подання першої заяви на вступ. Лише до цього моменту вступник може самостійно змінити внесені дані. Після подання першої заяви зробити це буде неможливо.

На жаль, у попередні роки непоодинокими були випадки, коли вступники завантажували в поле для атестата зовсім інші файли – рецепти Празького торту, фото домашніх улюбленців, батьків, медичні довідки тощо. Тому перед поданням заяв необхідно уважно перевірити, які саме файли додані в електронний кабінет, та чи правильно вказана інша інформація.

Водночас МОН також звертається до вступників із проханням не поспішати подавати електронні заяви у перший день – для цього буде більш ніж достатньо часу. Подавати заяви через електронні кабінети можна буде до 18-ї години 26 липня, тобто понад 2 тижні.

Окрім цього, звертаємо увагу, що реєстрація електронних кабінетів не закінчується 12 липня – вона триватиме до 18-ї години 25 липня.

Нагадуємо, що переглянути найпоширеніші запитання-відповіді про вступ до вишів можна на сайті МОН.

Раніше в МОН пояснили, що робити, коли під час реєстрації електронного кабінету з’являється напис про помилку, та які помилки найчастіше роблять вступники.

Опублікований: 10-07-2018
Читайте також:
Челендж до Дня єднання

День єднання – молоде свято, яке відзначалося в цьому році втретє. Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. День єднання був запроваджений з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж до Дня єднання 21 лютого 2024

Науковий підхід до технологічного обладнання

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працює підсекція «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування» секції «Обладнання харчових, біотехнологічних та фармацевтичних виробництв 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід до технологічного обладнання 29 квітня 2022

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту

6 грудня 2021 року уперше в Україні стартував масштабний міжнародний сертифікований навчальний проєкт, метою якого є підвищення кваліфікації фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі. Цього дня на спеціально створеній онлайн-платформі зустрілись українські винороби, інші стейкхолдери галузі та представники французьких профільних органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту 07 грудня 2021

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами

Студенти кафедри маркетингу відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами, що проходив у кінотеатрі «Жовтень» (м. Київ). Сам Фестиваль є підбіркою зворушливої комерційної та соціальної реклами, що несе в собі свято. Надихаючі міні-історії про почуття, мрії та емоції занурили присутніх в атмосферу чогось незвичного, чарівного та казкового. Відвідувачі озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами 28 грудня 2017