Н У Х Т

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію

10 липня 2018

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію

12 липня в електронних кабінетах вступників буде відкрита можливість подання заяв на вступ. МОН наполегливо просить абітурієнтів, які вже зареєстрували електронні кабінети та завантажили в них документи, перед поданням заяв перевірити внесену інформацію.

Йдеться про середній бал атестата, який цього року вступники мають розраховувати самостійно, контактні номери телефонів і завантажені файли: фото, додаток до атестата, а також документ про підтвердження реєстрації в селі, якщо вступник претендує на отримання сільського коефіцієнта.

Перевірити коректність інформації та доданих файлів обов’язково потрібно до! подання першої заяви на вступ. Лише до цього моменту вступник може самостійно змінити внесені дані. Після подання першої заяви зробити це буде неможливо.

На жаль, у попередні роки непоодинокими були випадки, коли вступники завантажували в поле для атестата зовсім інші файли – рецепти Празького торту, фото домашніх улюбленців, батьків, медичні довідки тощо. Тому перед поданням заяв необхідно уважно перевірити, які саме файли додані в електронний кабінет, та чи правильно вказана інша інформація.

Водночас МОН також звертається до вступників із проханням не поспішати подавати електронні заяви у перший день – для цього буде більш ніж достатньо часу. Подавати заяви через електронні кабінети можна буде до 18-ї години 26 липня, тобто понад 2 тижні.

Окрім цього, звертаємо увагу, що реєстрація електронних кабінетів не закінчується 12 липня – вона триватиме до 18-ї години 25 липня.

Нагадуємо, що переглянути найпоширеніші запитання-відповіді про вступ до вишів можна на сайті МОН.

Раніше в МОН пояснили, що робити, коли під час реєстрації електронного кабінету з’являється напис про помилку, та які помилки найчастіше роблять вступники.

Опублікований: 10-07-2018
Читайте також:
Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Євген Горкун брав участь у Чемпіонаті світу з годзю-рю карате, який проходив 10-12 травня у м. Одеса. «Годзю-рю» – один із основних стилів карате, який поєднує в собі комбінації жорсткої та в той же час м’якої техніки. Змагання проходили у спортивно-оздоровчому комплексі Міжнародного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 травня 2019

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні, теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій груп ТІ-1-1–ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8 разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води 01 жовтня 2019

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів

У рамках серії ТДА1/4 на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління відбувся вебінар «Використання сервісів Influxdb і Grafana для віддаленого моніторингу промислових об’єктів». Доповідачка, аспірантка кафедри Альона Шишак поділилася власним досвідом використання БД часових рядів InfluxDB та візулазіації даних Grafana на пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів 09 лютого 2022

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща)

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами. За результатами конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща) 03 червня 2022