Н У Х Т

Вітання ректора з Днем науки

15 травня 2021

Вітання ректора з Днем науки

vitannia

Опублікований: 15-05-2021
Читайте також:
Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 лютого 2019

Думка стейкхолдерів – важлива!

У навчально-науковому комплексі університету триває робота над переглядом і удосконаленням освітніх програм. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася зустріч робочої групи освітньо-професійної програми «Диджитал облік і оподаткування» з підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 071 «Облік і оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Думка стейкхолдерів – важлива! 05 березня 2025

Науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся науковий семінар. Доповідали професорка Наталія Науменко, доцентка Галина Лук’янець та викладачка Юлія Ткачук. Тематика доповідей була різноманітною. Галина Лук’янець розкрила вплив емоційного звернення на аудиторію, її ментальні та тілесні наслідки у доповіді «Про емоційні засоби впливу н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 29 листопада 2022

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін

Щоразу після завершення семестру відбувається опитування здобувачів і з’ясування їхньої точки зору стосовно того чи іншого предмета, ступеня його наповненості, рівня професійної майстерності викладача тощо. На кафедрі технології оздоровчих продуктів проаналізували результати опитування здобувачів після осіннього семестру, що були оприлюднені в січ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін 07 лютого 2022