Науковий навчальний рік в університеті завершився успішним захистом ще одного дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертацію «Розроблення технології розчинних напоїв на основі солодових екстрактів», виконану під науковим керівництво...
22 грудня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету.
Останнє в календарному році засідання, вчена рада розпочала з традиційних вітань колег, що відзначили дні народження.
Далі перейшли до розгляду питань порядку денного.
Виконання Стратегічного плану розвитку університету у 2022 році ґрунтовно розгляну...
У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща).
Протягом весняно-літнього семестру 2022-...