Н У Х Т

Вітаємо першокурсників: відбулася урочиста церемонія посвяти в студенти Національного університету харчових технологій

23 september 2022

Вітаємо першокурсників: відбулася урочиста церемонія посвяти в студенти Національного університету харчових технологій

23 вересня 2022 року університет урочисто вітав цьогорічних першокурсників бакалаврату.

Традиційна посвята в студенти Національного університету харчових технологій розпочалася з Гімну України. Далі слово взяв ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко. Він тепло привітав присутніх і побажав першокурсникам високих звершень і легких сесій. Зокрема, ректор зазначив: «Цьогорічна вступна кампанія була особливою, оскільки вступ в умовах воєнного стану є неабияким випробуванням для усіх – і для вступників, і для колективів навчальних закладів. Та усі разом ми успішно подолали і цей виклик. Жодному агресору не вдасться зломити дух українського народу, і тим більше стати на заваді нашій освіті. Навчання молодого покоління не втрачає актуальності в усі часи. Тож ми міцно тримаємо освітній фронт і щиро раді нашому новому поповненню, яке я сьогодні з приємністю вітаю! Бажаю, щоб ви, як і наш університет, завжди були на крок попереду! Хай реалізуються  найсміливіші плани й збудуться найзаповітніші мрії в ім’я великої Перемоги українського народу, відбудови і процвітання нашої України!».

Щиро вітали нове студентське поповнення й дали свої настанови друзі й партнери нашого університету – академік, президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігор Бартковський, переможець кулінарного шоу «МастерШеф 5», співвласник та бренд-шеф ресторану «100 років тому вперед» (Київ), бістро «Інші» (Львів) та закладу формату стріт-фуд «Інші. Парк» (Івано-Франківськ) Євген Клопотенко, випускниця факультету біотехнології та екологічного контролю, менеджерка з розвитку системи забезпечення якості Служби управління якістю та впливом на навколишнє середовище Корпорації «Артеріум» Анна Софілканич, випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, власник закладу «Львівська майстерня шоколаду» на бульварі Шевченка у Києві Олексій Собін, фронтмен групи «Kalush», цьогорічний переможець «Євробачення» Олег Псюк. Через відомі всім обставини гості не змогли долучитися до свята особисто, тому записали натхненні й мотивуючі відеозверення до першокурсників.

Своїм студентським досвідом поділилися й привітали першачків у студентській родині НУХТ заступник голови студентської ради університету Станіслав Усенко й випускник університету, голова студентської ради НУХТ у 2018-2021 роках Олександр Висоцький.

А далі настав хвилюючий момент вручення студентських атрибутів і виголошення клятви першокурсника НУХТ.

З рук ректора Олександра Шевченка символічний ключ до знань отримала першокурсниця факультету біотехнології та екологічного контрою Таїсія Морщ. Студентський квиток ректор вручив студенту першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександру Розумею. Клятву першокурсника зачитали здобувачки освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гармаш і Маргарита Цалко.

На завершення урочистої частини прозвучав студентський гімн Гаудеамус.

Після урочистостей свято продовжилося концертом, підготовленим нашими старшокурсниками під керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Вокальні вітання прозвучали від солістів студії естрадного співу Надії Магдин, Дарини Комаровських, Аліни Савченко, Вікторії Доктор, Дарини Лебедюк, Андрія Серединського, Ольги Ластовецької, Віолети Резнік. Запальним «Ча-Ча-Ча» привітала присутніх здобувачка освіти факультету автоматизації і комп’ютерних систем Марина Трофимченко. У фіналі у виконані всіх учасників концерту прозвучала «Червона калина».

Вітаємо наших першокурсників! Бажаємо натхнення в опануванні обраних спеціальностей, задоволення від навчання і яскравого студентського життя,!

Дякуємо нашим славним ЗСУ за можливість навчати, навчатися і відзначати важливі дати!

Published on: 24-09-2022
Read also:
Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

READ YOURSELF

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 june 2025

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на тему «Доцільність використання ферментних препаратів для стандартизації борошна у кондитерській промисловості». Основна мета проведення семінару була пов’язана з поглибленням професійних знань в області застосування ферментних препаратів. Своїми напрацюванням...

READ YOURSELF

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань! 22 april 2025

Про корпоративне управління в ефективній діяльності компанії на гостьовій лекції для здобувачів-фінансистів

5 грудня 2023 р. здобувачі освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачі кафедри фінансів відвідали гостьову лекцію, організовану доценткою Катериною Третяк. На зустріч також були запрошені гості – здобувачі-фінансисти та викладачі Національного університету «Острозька академія», Луганського національного ун...

READ YOURSELF

Про корпоративне управління в ефективній діяльності компанії на гостьовій лекції для здобувачів-фінансистів 06 december 2023

День професій НУХТ: новий горизонт для юних киян

10 червня 2025 року наш університет став місцем яскравої події – профорієнтаційного івенту «День професій НУХТ» для 100 вихованців Київського палацу дітей та юнацтва (КПДЮ). Захід, проведений у межах договору про співпрацю, став справжнім святом відкриттів, знань і натхнення для школярів. Зустріч розпочалася з привітального слова заступника відпов...

READ YOURSELF

День професій НУХТ: новий горизонт для юних киян 12 june 2025