Н У Х Т

Цікаво, навчально, продуктивно

08 листопада 2023

Цікаво, навчально, продуктивно

3 листопада на лабораторній роботі «Контроль та використання інгредієнтів, що формують колір харчових продуктів» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 2. Інгредієнти і допоміжні матеріали» здобувачі групи ХЕ-3-12 під керівництвом доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Мельник та асистентки Анни Логінової одержували природні барвники з рослинної сировини: буряків, моркви, червоноголової капусти та зелені петрушки й кропу.

Здобувачі досліджували зміну забарвлення одержаних барвників у результаті зміни рН середовища та зміни температури, вносили барвники до кисломолочних продуктів для надання їм привабливого кольору. Також проводили визначення природи барвників у кондитерських виробах експрес-методами.

У результаті лабораторного заняття здобувачі ознайомилися з властивостями харчових барвників і методами їх якісного визначення у харчових продуктах.

Опублікований: 08-11-2023
Читайте також:
Нові цікаві методики викладання впроваджуватимуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземної мови професійного спрямування відбувся методичний семінар, на якому викладачі Інна Форостюк і Надія Шерстюк поділилися результатами та враженнями від стажування у Західно-Фінляндському коледжі у місті Гуйтіннен. Викладачі звітували про відвідування освітніх закладів міста, нові цікаві методики, які використовуються під час нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цікаві методики викладання впроваджуватимуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 вересня 2019

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади». У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник 06 квітня 2018

Заохочуємо студентів вчити англійську з любов’ю!

Традиційно щороку кафедра іноземних мов професійного спрямування проводить культурологічні заходи зі здобувачами НУХТ, присвячені Дню Святого Валентина. Цьогоріч студенти групи ХЧ-2-2 разом із доценткою Галиною Лук’янець підготували та прослухали англомовні презентації про історію виникнення та традиції святкування Дня закоханих у різних країнах св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заохочуємо студентів вчити англійську з любов’ю! 16 лютого 2024

Актуальні під час епідемії COVID-19 питання впливу ксенобіотиків на організм людини вивчають третьокурсники-екологи

Студенти 3 курсу спеціальності «Екологія», освітньої програми «Екологія та екоменеджмент», вивчаючи дисципліну «Основи екологічної токсикології», мають змогу дізнатися багато цікавої інформації про токсичні речовини, потенційну небезпеку їх впливу на організми й екосистеми, механізми токсичної дії, а також методи діагностики, профілактики і лікуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні під час епідемії COVID-19 питання впливу ксенобіотиків на організм людини вивчають третьокурсники-екологи 06 квітня 2020