Н У Х Т

Цікаво, навчально, продуктивно

08 листопада 2023

Цікаво, навчально, продуктивно

3 листопада на лабораторній роботі «Контроль та використання інгредієнтів, що формують колір харчових продуктів» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 2. Інгредієнти і допоміжні матеріали» здобувачі групи ХЕ-3-12 під керівництвом доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Мельник та асистентки Анни Логінової одержували природні барвники з рослинної сировини: буряків, моркви, червоноголової капусти та зелені петрушки й кропу.

Здобувачі досліджували зміну забарвлення одержаних барвників у результаті зміни рН середовища та зміни температури, вносили барвники до кисломолочних продуктів для надання їм привабливого кольору. Також проводили визначення природи барвників у кондитерських виробах експрес-методами.

У результаті лабораторного заняття здобувачі ознайомилися з властивостями харчових барвників і методами їх якісного визначення у харчових продуктах.

Опублікований: 08-11-2023
Читайте також:
Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром. 22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри – випуск 2023! 27 березня 2023

Зовнішніх стейкхолдерів до проведення методичних семінарів залучає кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Стандартизація та її роль в усуненні технічних бар’єрів у торгівлі». Доповідачка – провідна інженерка науково-дослідного відділу з розроблення та технічної перевірки стандартів Управління національної та міжнародної стандартизації Державного підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів до проведення методичних семінарів залучає кафедра експертизи харчових продуктів 07 червня 2022

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 грудня 2022

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022