Н У Х Т

Доцентка кафедри технології цукру і підготовки води презентувала університет на інтеграційному форумі

20 вересня 2021

Доцентка кафедри технології цукру і підготовки води презентувала університет на інтеграційному форумі

16 вересня 2021 року за ініціативи ТОВ «ІВІК Формула Води» у місті-курорті Миргород відбувся інтеграційний форум «Будуй майбутнє».

У рамках форуму відбулося знайомство з бізнес-компаніями, а також деякими навчальними закладами столиці. Серед запрошених учасників із закладів вищої освіти на форум завітала доцентка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Чернова, яка презентувала організаторам, головам рад, учасникам конференції та гостям можливості навчання в Національному університеті харчових технологій, перспективи працевлаштування здобувачів і майбутніх випускників та щиро запросила абітурієнтів на навчання до столичного ЗВО.

Після закінчення офіційної частини форуму, для учасників організували екскурсію курортною територією «Миргородкурорт», де вони мали змогу скуштувати теплу та холодну мінеральну воду з бювету та ознайомитися з лікувально-профілактичними процедурами грязелікарні. 

Опублікований: 20-09-2021
Читайте також:
Студенти університету – переможці другого Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон»

22-23 вересня 2018 у м. Києві на Водному стадіоні Оболонської набережної під егідою Міністерства освіти і науки України та Української федерації з веслування на човнах «Дракон», відбувся другий Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед студентів вищих навчальних закладів України. У змаганнях взяли участь і студенти нашого університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету – переможці другого Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» 26 вересня 2018

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка долучилися до Всеукраїнського освітнього нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», організованого кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики 15 листопада 2023

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях

Здобувачі групи ОП-3-6 разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології оздоровчих продуктів Світланою Камінською у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Методологія наукових досліджень» відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ. Тема заняття – «Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації». Завідувачка відділу інформаційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях 10 жовтня 2024