Н У Х Т

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

11 березня 2020

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості.

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та Носівської школи №2, де зустрілися з учнями старших класів, педагогічними колективами та адміністрацією шкіл, і проінформували про перспективи навчання у нашому університеті.

Особливо теплі зустрічі відбулися у Носівській середній школі №2 та Носівській міській гімназії.

Насичена і плідна бесіда відбулася із Любов’ю Сліпченко – директором Носівської міської гімназії. Пані директорка із гордістю поділилася досягненнями гімназистів, ознайомила нашу делегацію з новітніми методами навчального процесу.

Наших викладачів глибоко вразила зацікавленість учнів у інформації про навчання в університетах і подальшу кар’єру. Особливо вдячні вони відомому носівчанину, журналісту і краєзнавцю В’ячеславу Михайлишину, за ініціативи якого відбулися візити наших фахівців до носівських навчальних закладів. Пан В’ячеслав, крім організації зустрічей із учнями та адміністраціями шкіл, продовжує поширювати у пресі та на веб-ресурсах інформацію про наш університет.  

Опублікований: 11-03-2020
Читайте також:
Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства». На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 лютого 2019

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку

В умовах карантину спеціалізовані вчені ради зможуть проводити засідання з використанням засобів відеозв’язку в режимі реального часу. 15 липня 2020 року за внесення відповідних змін до Порядку присудження наукових ступенів проголосував Уряд. Програмне забезпечення для таємного голосування має бути автономним і забезпечувати верифікацію голосів. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку 16 липня 2020