Н У Х Т

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

24 лютого 2020

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

19 та 20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти дипломних магістерських робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун.

До складу комісії увійшли: завідувачка кафедри, д.т.н., доцент Олександра Нєміріч, д.т.н., професор Наталія Фролова, к.т.н., доцент Наталія Ющенко.

Здобувачі, опанувавши технології Аюрведи, представили свої наукові розробки страв і напоїв для конституцій (дош) людини - Капха, Пітта, Вата, щоб підтримувати їх рівновагу: паштети на основі бобових, масляні пасти, соуси з прянощами, теплі салати із сиром тофу, чапаті, аюрведичні борошняні кондитерські вироби та коктейлі, фітоджеми з природними цукрозамінниками, хумус.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки здобувачів, які на високому рівні опанували принципи складання рецептур аюрведичних харчових продуктів та основи організації аюрведичного харчування.

За підсумками захистів усі магістранти-аюрведисти отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів з технологій аюрведичних харчових продуктів і бажає не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик на тему «Основні підходи щодо використання харчових добавок у різних галузях харчової промисловості країн ЄС». Одне із питань теми стосувалося харчових добавок, які поліпшують колір харчових продуктів. Вивчення цієї теми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 жовтня 2023

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021

Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці

Ми живемо в час технічного прогресу і високих технологій, коли наукові відкриття відбуваються чи не щодня і постійно змінюють світ на краще. Але як визначити, чи безпечний той чи інший винахід, чи нововинайдена машина не зламається під час експлуатації, чи нововинайдений матеріал витримає вплив тієї чи іншої речовини? Відповідь на всі питання щодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці 03 квітня 2023

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ

Із початком нового року кафедра фізики факультету біотехнології та екологічного контролю активно включилася до профорієнтаційної роботи. Доцент кафедри Михайло Лазаренко представляв університет у якості члена журі на обласному конкурсі на кращу наукову роботу Малої академії наук України для учнівської молоді випускних класів, який відбувся в селищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ 20 лютого 2019