Н У Х Т

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

24 лютого 2020

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

19 та 20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти дипломних магістерських робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун.

До складу комісії увійшли: завідувачка кафедри, д.т.н., доцент Олександра Нєміріч, д.т.н., професор Наталія Фролова, к.т.н., доцент Наталія Ющенко.

Здобувачі, опанувавши технології Аюрведи, представили свої наукові розробки страв і напоїв для конституцій (дош) людини - Капха, Пітта, Вата, щоб підтримувати їх рівновагу: паштети на основі бобових, масляні пасти, соуси з прянощами, теплі салати із сиром тофу, чапаті, аюрведичні борошняні кондитерські вироби та коктейлі, фітоджеми з природними цукрозамінниками, хумус.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки здобувачів, які на високому рівні опанували принципи складання рецептур аюрведичних харчових продуктів та основи організації аюрведичного харчування.

За підсумками захистів усі магістранти-аюрведисти отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів з технологій аюрведичних харчових продуктів і бажає не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія»

Щороку на базі різних закладів вищої освіти проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життя. Основними завданнями конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія» 29 січня 2021

Роботу спеціалізованих вчених рад продовжено до 2021 року

Здобувачі наукових ступенів кандидата чи доктора наук зможуть захистити свої доробки та отримати відповідні дипломи до 15 травня 2021 року. Відповідний наказ підписаний т. в. о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом. Зокрема, Міністерством освіти і науки продовжено термін дії усіх наявних спеціалізованих вчених рад. Цьому рішенню передувало вн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботу спеціалізованих вчених рад продовжено до 2021 року 31 липня 2020

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 липня 2021

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності

У рамках освітньої магістерської програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» здобувачі цього року обрали вибіркову дисципліну «Спеціальні засоби людино-машинного інтерфейсу». У цій дисципліні автор курсу, старший викладач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності 21 квітня 2023