Н У Х Т

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

23 грудня 2022

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко до Університету природних ресурсів та наук про життя (BOKU університет, Відень, Австрія).

У ході візиту учасниця спільного проєкту познайомилась із науковими лабораторіями та роботою обладнання факультету харчової науки і технологій. Були обговорені наукові результати, одержані в ході виконання проєкту та підведені підсумки виконання проєкту.

Професорка Носенко також виступила з презентацією про Національний університет харчових технологій перед колегами з університету BOKU. На завершення візиту австрійські партнери організували захопливу екскурсію визначними місцями Відня. 

Опублікований: 23-12-2022
Читайте також:
Розвиваємо креативність

Виклики сучасності вимагають креативних підходів до вирішення проблем у різних сферах діяльності. Тому зростає й важливість опанування методів креативності та технічної творчості у підготовці фахівців. Відповіддю на ці виклики в освіті й технологіях став навчальний посібник «Розвиток креативності й технічна творчість», підготовлений викладачами каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо креативність 08 травня 2025

Про якість хлібобулочних виробів в умовах воєнного часу на гостьовій лекції від випускника

Для здобувачів груп ТХ-3-3 і ТХ-3-4 освітнього ступеня «бакалавр» третього року навчання відбулася гостьова лекція, яку прочитав інженер-технолог з інновацій відділу розроблення нових видів продукції ПрАТ «Концерн Хлібпром» Захар Борковський. Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчокон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість хлібобулочних виробів в умовах воєнного часу на гостьовій лекції від випускника 15 жовтня 2024

Напрацьована модель вступу до закладів вищої освіти у 2022 році

1 квітня 2022 року відбувся онлайн-брифінг щодо вступної кампанії в 2022 році в умовах війни та подолання її наслідків за участю міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергія Колеб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напрацьована модель вступу до закладів вищої освіти у 2022 році 01 квітня 2022

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022