Н У Х Т

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

07 вересня 2020

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології.

У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної аграрної академії наук, а частина студентів залишилась виконувати практику на рідній кафедрі в університеті.

Кожний магістрант отримав індивідуальне завдання  від свого наукового керівника. Під час практики студентам необхідно буде набратися досвіду роботи на біотехнологічному виробництві і виконати частину дипломного проекту. А можливо комусь із магістрантів пощастить знайти собі робоче місце, яке стане стартом його кар’єри, як це не раз бувало з їхніми попередниками.

На жаль, пандемія COVID-19 не відступає, а поширюється все далі і далі, захоплюючи нашу країну, і в будь-який момент Київ може опинитися у «червоній» зоні карантину, тоді деякі підприємства будуть змушені призупинити свою роботу, а навчальні заклади, в тому числі і наш університет, перейдуть на дистанційну форму навчання, але ми сподіваємося, що цього не трапиться, і ця практика всім запам’ятається, а нашим студентам відкриє шлях у житті та бачення своєї професійної діяльності.

Опублікований: 07-09-2020
Читайте також:
До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти

У рамках проекту Європейського союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся перший із восьми хакатонів «Ребрендінг продукції українських виробників коньяку», в якому взяли участь викладачі та студенти нашого університету, зокрема завідувач кафедри т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти 27 листопада 2018

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія)

Останнім часом в нашому університеті міжуніверситетські гостьові лекції стають мейнстримом. Днями, незважаючи на тривоги та екстрені відключення світла викладачі кафедри біотехнології і мікробіології і здобувачі спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» приєдналися до міжуніверситетської гостьової лекції НУХТ – Львівський національний уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія) 19 грудня 2022

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях

Здобувачі групи ОП-3-6 разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології оздоровчих продуктів Світланою Камінською у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Методологія наукових досліджень» відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ. Тема заняття – «Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації». Завідувачка відділу інформаційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях 10 жовтня 2024

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт» 26 вересня 2019