Н У Х Т

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

07 вересня 2020

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології.

У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної аграрної академії наук, а частина студентів залишилась виконувати практику на рідній кафедрі в університеті.

Кожний магістрант отримав індивідуальне завдання  від свого наукового керівника. Під час практики студентам необхідно буде набратися досвіду роботи на біотехнологічному виробництві і виконати частину дипломного проекту. А можливо комусь із магістрантів пощастить знайти собі робоче місце, яке стане стартом його кар’єри, як це не раз бувало з їхніми попередниками.

На жаль, пандемія COVID-19 не відступає, а поширюється все далі і далі, захоплюючи нашу країну, і в будь-який момент Київ може опинитися у «червоній» зоні карантину, тоді деякі підприємства будуть змушені призупинити свою роботу, а навчальні заклади, в тому числі і наш університет, перейдуть на дистанційну форму навчання, але ми сподіваємося, що цього не трапиться, і ця практика всім запам’ятається, а нашим студентам відкриє шлях у житті та бачення своєї професійної діяльності.

Опублікований: 07-09-2020
Читайте також:
Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

Кафедра технології молока і молочних продуктів традиційно запрошує фахівців галузі для проведення гостьових лекцій. Наприкінці року у рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій заслухали п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості 15 грудня 2023

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023